Неперевершено злагодженість у професії врегулювання подій

Romashka0101242023-12-05 11:44:18
Маю приємні враження від спілкування із співробітником відділу врегулювання. 04.11.23 було ДТП, 13.11.23 подала документи. За декілька днів отримала дзінок від експерта, погодили дату та час огляду. За чотири дні після огляду мені вже повідомили результати кошторису. Деякі позицій у діалозі було відкореговано, за день погодили суму відшкодування. За два тижні я вже отримала відшкодування. Все дуже чітко налагоджено: при реєстрації отримала повідомлення із реєстраційним номером справи, одразу контакт центр записує на день та час подачі документів, документи приймаються оперативно, дуже кваліфікаційно і вічлево. Про кожні дій повідомляють на електронну пошту та вайбер. Ні чого не потрібно десь окремо записувати, по всіх діях мене постійно інформували.
Дуже здивувало ставлення до клієнтів (ОСАГО), хоча я взагалі не клієнт компанії, а постраждала сторона. Сума кошторису ринкова, швидкість роботи неперервна, співробітники відділу врегулювання на висоті!!! Дуже задоволена роботою компанії!!! Респект керівництву та фахівцям!!! Неперевершений сервіс!!!
Страхова група «ТАС»
5 декабря 2023, 12:08
Добрий день!
Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку!
Раді бути корисними для вас!
З повагою, СГ «ТАС»

Коментарі до відгуку - 0