Вам не повезло, якщо ви маєте справу з АТ «СК «ТАС»
На сьогодні, 24.05.2021 року я і директор Юридичного департаменту АТ «СГ «ТАС» В. П. Петрук не знайшли компромісу у нарахуванні і виплаті коштів. А тому, в мене відсутні моральні перестороги для викладення махінацій з боку вищезазначеної страхової компанї. А саме: при проведенні, «ніби то незалежним» експертом, той вдався до маніпулювання з розрахунками (занизив вартість нікельованої накладки заднього бампера на третину!, а індекс витратних матеріалів — на половину!!)
От про що йшлося, коли я писав, що будьте уважні.
юну, і на останнє. Щоб ці махінації не залишилися без гідної відповіді, я повідомлю і регуляторів (МТБУ і Національний банк України) про такі дії страховика, а сам роблю, повторно, незалежну експертизу і йду в суд з цими фактами.
По доброму не виходить з махльовщиками
От про що йшлося, коли я писав, що будьте уважні.
По доброму не виходить з махльовщиками

25 мая 2021, 10:30
Доброго дня.
Аби наш діалог був предметним, повідомте, будь ласка, номер своєї страхової справи або номер страхового полісу. Це дозволить нам ідентифікувати Вас як отримувача страхового відшкодування та надати відповідь по суті висловлених Вами претензій.
З повагою, СГ «ТАС»
З повагою, СГ «ТАС»