Нікому не рекомендую

Анна2025-10-03 11:04:05
Взагалі не розумію як ця страхова отримала ліцензію. Моєму авто вʼїхали в зад. У винуватця дана страхова, після розрахунку отримала смішну цифру виплати в 16 тис. За ці кошти навіть б/у не купиш не говорячи про вартість робіт навіть. Вже попередньо експерт візуально глянувши назвав суму у 80 тисяч. І це без розбору бамперу, бо там ще добавиться. Роблю експертизу в незалежного експерта і як що відмовляться платити подаю до суду. І скаргу до МТСБУ. Нікому не рекомендую цю страхову!!!
Оранта
3 октября 2025, 12:29
Вітаємо, пані Анно! Ми служба підтримки НАСК «ОРАНТА» та ми допоможемо розібратися у ситуації, що склалася. Нам дуже шкода, що у Вас склався негативний досвід взаємодії з нашою компанією. Будемо вдячні Вам, якщо напишете нам Ваше ПІБ та номер Вашої справи на електронну пошту alona.antonova@assist.org.ua, для того, щоб ми могли ретельно розібратися у ситуації. Ми цінуємо кожен зворотній зв'язок від наших клієнтів, завдяки яким ми постійно вдосконалюємо якість надання послуг. Чекатимемо на відповідь! З повагою, Клієнтська підтримка НАСК «ОРАНТА»

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано