Два роки безпідставно відмовляють у знижці пенсіонеру!

Vitaliy642025-07-25 22:01:21
Оранта два роки поспіль відмовляє мені, пенсіонеру, у наданні передбаченої законом 50% знижки на ОСЦПВ. Я особисто надавав пенсійне посвідчення, видане Пенсійним фондом України, однак це ігнорується.
Поліс № АТ/2162681 від 20.07.2023, поліс № 222151050 від 16.07.2024. Замість обґрунтованої відповіді, мені повідомляють про якісь «внутрішні постанови», зміст яких, за словами агента, заборонено розголошувати (!). Жодного офіційного документа на підтвердження відмови не надано.
Таке ставлення до клієнта та відмова виконувати вимоги законодавства — неприпустимі. Складається враження, що компанія свідомо уникає надання передбачених пільг.
Не рекомендую!
Оранта
28 июля 2025, 10:23
Вітаємо, пане Віталію!
Нам щиро прикро, що у Вас склалося негативне враження від співпраці з нашою компанією. Ми цінуємо кожного клієнта та завжди прагнемо до відкритості й покращення сервісу.

Щоб ми могли більш детально розібратися у Вашій ситуації, просимо, будь ласка, надіслати на електронну пошту alona.antonova@assist.org.ua Ваші контактні дані (ПІБ, номер телефону) та вказати, у якому саме відділенні стався цей інцидент.

Чекатимемо на відповідь! З повагою, Клієнтська підтримка НАСК «ОРАНТА»

Коментарі до відгуку - 1

Vitaliy64Vitaliy642025-08-04 14:41:18
Відгук про "реакцію" alona.antonova@assist.org.ua (НАСК «Оранта»): На жаль, так звана «реакція» НАСК «Оранта» на мій негативний відгук виявилась лише імітацією турботи. Відповідь від пані Антонової — формальна, без жодного бажання розібратись у ситуації по суті. Подібні листи не можна назвати ні клієнтоорієнтованими, ні професійними — це цинізм, прикритий шаблонами. Факти про «кількість врегульованих подій» — не мають жодного стосунку до мого звернення і використовуються виключно як димова завіса. Мене особисто не цікавить, скільки виплат зробила компанія — мене цікавила моя конкретна ситуація. У відповідь я отримав холодну бюрократичну відписку, яка лише підтвердила: зворотний зв’язок в Оранті існує лише для вигляду. Мій висновок: НАСК «Оранта» повністю втратила мою довіру як клієнта. Надалі я ніколи не скористаюсь їхніми послугами і не рекомендую цю компанію іншим. Очікую на перевірку з боку МТСБУ та НБУ, куди вже направлені відповідні звернення.
Відгук успішно відредаговано