Непрофесійне відношення

malikov1232025-07-09 14:55:51
Наполегливо рекомендую тричі подумати, перш ніж вибрати цю страхову компанію. За більш ніж 10 років користування послугами страхових компаній, я вперше зустрічаю настільки жахливе ставлення та непрофесійний підхід. Мій досвід буде цікавий тим, що не я застрахований у цій СК, а винуватця ДТП. ДТП сталося у лютому 2025 року, а на момент липня 2025 року досі немає чіткої відповіді та спілкування зі СК Оранта. Кожне питання вимагають оформляти у вигляді листа, на який потім відповідають у межах 30 днів. СК має право відповісти у межах даного часу, але навмисне відбувається затягування відповідей. За оціненого ремонту збитків 72 000 грн виплатили 29 000 грн. Незалежний експерт оцінив вартість ремонту у 66 000 грн. Калькуляцію СК не відправляє, дає лише сфотографувати екран комп'ютера в офісі. Офіційну претензію просять спочатку надсилати на одну пошту, потім за місяць кажуть, що необхідно було відправити на іншу пошту та беруть ще місяць для відповіді. Скарги на гарячу лінію приймають, але ніхто на них не реагує. Я хочу застерегти всіх, оскільки при зверненні до суду постраждає не СК, а безпосередньо люди, які оформили у них поліси, оскільки різницю ремонтних робіт та всі судові витрати, включаючи витрати на адвоката, буде покривати відповідач. Є безліч інших страхових компаній, які адекватно і відповідно до ринкової вартості роблять виплати компенсацій постраждалим, що зможе вас сильно вберегти від можливих додаткових витрат. Все ж таки страхова компанія має бути захистом ваших інтересів, а не плодити вам додаткові витрати у великих масштабах. Мені щиро шкода дівчину, яка оформила поліс у даній страховій компанії, бо незабаром їй доведеться бігати до суду та виплачувати зі своєї кишені різницю вартості ремонту (33 000 грн) та всі витрати, які я витрачу на адвоката та судові засідання.
Оранта
9 июля 2025, 15:29
Вітаємо!
Ми служба підтримки НАСК «ОРАНТА» та ми допоможемо розібратися у ситуації, що склалася. Нам дуже шкода, що у Вас склався негативний досвід взаємодії з нашою компанією. Будемо вдячні Вам, якщо напишете нам Ваше ПІБ повністю, Ваш статус у справі (потерпіла сторона, страхувальник, представник) та номер Вашої справи на електронну пошту alona.antonova@assist.org.ua, для того, щоб ми могли ретельно розібратися у ситуації. Ми цінуємо кожен зворотній зв'язок від наших клієнтів, завдяки яким ми постійно вдосконалюємо якість надання послуг. Чекатимемо на відповідь! З повагою, Клієнтська підтримка НАСК «ОРАНТА»

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано