Не виплачують страховий випадок

Igor12352025-12-17 13:55:57
Потрапив в ДТП 10.09.2025р.
Викликали патрульну поліцію, склали протокол та схему місця ДТП.
Так як у мене страховка ще 2024 року (непряме врегулювання) то мені довелося звертатися в страхову винуватця ІНГО.
Страхова зафіксувала страхову випадок — справа 8704080.
Приїхав інспектор від страхової, провів огляд моєї машини після даного ДТП, після чого на пошту я отримав листа від менеджера з врегулювання, суму та бланк заяви на відшкодування.
Всі документи на відшкодування були подані згідно інструкції страхової ІНГО та в строк.
До сих пір виплату на отримав, на гарячій лінії оператори коректної відповіді не дають, менеджер з врегулювання по пошті відповідає: чекайте відповідь від юр. відділу.
По всім вказаним термінам вже мала бути виплата або ж хоча б лист від юр. відділу. На сьогоднішній день ніякої відповіді немає. Виплату затягують по незрозумілій причині.
Взагалі не рекомендую дану страхову!
ІНГО
18 декабря 2025, 10:54
Добрий день! Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією при врегулюванні. ВІдповідь юридичного відділу ви отримаєте найближчим часом

Коментарі до відгуку - 1

Igor1235Igor12352025-12-18 11:07:57
Вітаю! Найближчим часом - цю відповідь я чую вже 1,5 місяці. Ваша страхова мала зробити виплату згідно закону протягом 90 календарних днів з моменту написання заяви+пакет документів. Все це було подано мною в строк. Причини затримки виплати страхового випадку незрозумілі.
Відгук успішно відредаговано