Авто Каско

GSL2026-06-10 18:30:59
Найгірша страхова компанія в Україні!
Подумайте тричі, перш ніж звертатися до них!
Користуюся каско понад 20 років, раніше користувалися АСКА, але вони закрилися, і ми, на жаль, переїхали до Європи. Вирішили обрати псевдокомпанію ARX, вони добре заманюють клієнтів. На жаль, нашу припарковану машину подряпала інша машина і поїхала. Поліція навіть не приїхала, заповніть європротокол і звертайтеся до страхової. Тільки тепер зрозуміло, чому в Європі обов'язкове страхування. Компанія відмовилася виплачувати фарбування машини. Спочатку вони посилалися на те, що поліція не приїжджала на подію і вони компенсують лише 10% від вартості страховки. Потім сказали, що знайшли подряпини на фото під час укладення страховки, і ці деталі не підлягають страховому випадку. У підсумку з виставленого нам рахунку за ремонт на 3 552 євро, вони затвердили 367 євро (ремонт дзеркала та заміна молдингу). Ми отримали від них 80% — 294 євро, решту 20% — після підтвердження ремонту.
Звичайно, нам довелося витратитися і за свої гроші полагодити машину.
Ми надіслали фото та квитанцію після ремонту до страхової компанії, а у відповідь почули, що квитанція їм не підходить, і їм потрібне платіжне доручення)
Решту грошей ми так і не отримали!
І це страховка машини, що вже говорити про страховку будинку або здоров'я.
Вони знайдуть тисячі способів не заплатити.
Але позов ще не скасовували, і він уже в роботі.
На закінчення
Ніколи не звертайтеся до страхової компанії Arx!!!
Якщо ви в Європі, користуйтеся тільки європейською страховкою
Поліція не приїжджає на ДТП, для цього існує європротокол
Оплачувати такі ремонти потрібно тільки карткою, щоб було підтвердження
Arx
11 июня 2026, 15:25
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження від врегулювання страхової події. З міркувань конфіденційності ми не можемо публічно коментувати деталі конкретної справи. Водночас зазначимо, що розмір страхового відшкодування визначається відповідно до умов договору та результатів огляду авто. Варто зауважити, що договорами КАСКО не передбачено відшкодування ремонту пошкоджень, які були зафіксовані до настання страхової події/на момент страхування або не мають підтвердженого зв’язку з нею — це загальноприйнята практика в страхуванні. Інформація щодо прийнятого рішення та його обґрунтування надається клієнту офіційно відповідно до вимог законодавства. Також звертаємо увагу, що за наявності умов, передбачених законодавством, оформлення Європротоколу є повноцінним способом фіксації ДТП та не обмежує можливість врегулювання страхової події. Дякуємо за зворотний зв'язок та бажаємо вам безпечних поїздок. З повагою Відділ контролю якості сервісу

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано