Медичне корпаративне страхування

Татьяна2026-05-22 14:22:56
Не раджу, Найгірша страхова ARX, в нас корпаративне медичне страхування, покривають тільки першу консультацію, аналізи, обстеження все у виключеннях, можуть надати з проф огляду, але їх не багато, і з розширеної функції, якщо є така (2000 грн) все інше за свій рахунок! Користувалися багатьма, але ARX дуже розчарувала, відгуки позитивні пишуть свої люди)

Коментарі до відгуку - 3

СКСК2026-05-22 15:03:44
Вітаємо! Для перевірки викладеної Вами інформації просимо вказати номер справи, адже Ви не вказали ці дані при публікації відгуку. З повагою Відділ контролю якості сервісу
ТатьянаТатьяна2026-05-22 16:06:18
Який саме вам потрібен номер справи, у нас з вами договір на корпаративне користування
СКСК2026-05-22 16:23:39
Корпоративне страхування укладається між страховою компанією та юридичною особою (компанією), яка хоче застрахувати своїх працівників, майно. При заключенні договору страховою компанією та юридичною особою окремо погоджуються умови страхування, варіанти програм; вартість; перелік покриттів; франшизи та ліміти. Тож, для перевірки роботи страхової компанії щодо виконання зобов'язань, Вас необхідно ідентифікувати за допомогою номеру поліса. З повагою Відділ контролю якості сервісу
Відгук успішно відредаговано