Жахлива страхова компанія з хамовитими менеджерами які взагалі не зацікавлені у вирішенні питання

VovaVova1232025-03-14 11:12:32
20 лютого в мене в"їхав автомобіль, пісял виклику поліції та оформлення ДТП, звернулись в компанію ARX для урегулювання питання відносно ДТП, 2 тижні вони оцінювали шкоду та рахували пошкодження, коли ми зібрали та подали всі документи сказали чекайте виплати до кінця тижня, їх так і не було, зв«язались з ними наступного тижня знову чекайте виплати 60 днів, ми можемо не виплачувати і це наше право, з менеджерами які ведуть страховий випадок зв»язатися не можливо або відключений телефон або не беруть слухавку, це виходе якщо, ти постраждав внаслідок чиїхось дій ти маєш 3 місяці чекати поки компенсують на ремонт машини при цьому не маючи змоги влаштуватися на роботу та утримувати свою сім«ю, в вирішенні питання не зацікавлені, хамлять, кидають слухавку, не зв»язуйтесь з ними, мало того що постраждали від винуватця ДТП тепер ще 3 місяці чекати поки вони надумаються виплатити компенсацію
29 марта 2025, 21:42
Відгук не зарахований (на 29.03.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.

Коментарі до відгуку - 1

СКСК2025-03-17 11:32:16
Вітаємо! Щоб детальніше розглянути Ваше звернення та надати відповідь, просимо вказати номер договору страхування. З повагою, Відділ контролю якості сервісу
Відгук успішно відредаговано