Зауважень жодних не має, все супер.

Marisha14052023-02-20 12:57:27
Доброго дня, я є клієнткою Страхової Компанії ,,ARX,, вже досить довгий проміжок часу- автострахування- КАСКО. Місяць тому, стався страховий випадок, мій автомобіль потрапив в ДТП. Я в повній паніці звернулася до страхової та зареєструвала випадок — номер справи 1.003.23.0000643.
Мій випадок був досить не простим і моїм питанням займався весь ,, Відділ врегулювання складних моторних збитків,,. Окремо хочу подякувати Ірині та Константину, які були завжди на зв’язку, все пояснювали, заспокоювали і саме головне, що моє питання було вирішено. Всі зобов’язання Компанії ,, ARX,, переді мною, як перед клієнтом були виконані. І це просто супер і велика довіра. В квітні місяці, я знову звернуся до Компанії ,,ARX,, для продовження страхування свого автомобілю.
Хочу подякувати СК ,,ARX,, за професіоналізм, за те що в такий не простий час, виконуєте свої зобов’язання та підтримуєте своїх клієнтів.
Arx
20 февраля 2023, 13:47
Щиро дякуємо, що обрали саме нас та поділилися своїм досвідом співпраці з компанією. ННам дуже приємно, що ми виправдали Ваші очікування! Головне — бережіть себе та своїх рідних, а ми подбаємо про Ваше авто ❤️ З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано