Туристическая страховка от arx дорого и бесполезно

Hilyuk2021-08-18 23:10:46
Купил дорогую туристическую страховку от «уважаемой» мной ранее компании ARX. Дата начала страховки 14 августа. Дата въезда за границу на машине(территория покрытия — Европа) 15.08. дата прибытия в конечный пункт назначения — Грецию 16.08. Сегодня, 18.08 поднялась температура. Сказал что неважно себя чувствовал ещё в дороге, четыре дня назад, так как несколько дней пути на жаре с кондиционером я очень тяжело переношу. Особенно когда пограничники маринуют по нескольку часов.

В итоге: Скайп у балтассистанс не работает!!! Телефон не отвечает, просто идут короткие гудки. На почту реагируют вяло.

Отказывают мне в организации медицинской помощи на основании того, что я впервые что-то почувствовал что-то в дороге. Мол, вы заболели ДО поездки. Я не могу понять почему я заболел до поездки, если недомогание я почувствовал 15.08, далеко за границами Украины?!

Не ожидал, что Арх такое днище. Если страховка не работает в любом случае, то я б купил не у Арх за три с лишним тысячи, а у кого-то другого за тысячу…

Не покупайте туристическое страхование Арх, кидают!!!
19 августа 2021, 9:51
Отзыв подтверждён «Минфином» (на 19.08.2021).
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данной компании.
Arx
19 августа 2021, 14:09
Дякуємо за залишений відгук! В першу чергу перепрошуємо за спричинені незручності. Ви звернулися за медичною допомогою вчора ввечері, о 21:02. Згідно з даними, котрі Ви описали оператору Балт Ассистансстан (БА) не вимагав невідкладної допомоги (довго їхали в дорозі, перекуповувалися, перегрілися). Оскільки подібні ситуації досить спірні, партнерами, БА,  було прийнято рішення про спостереження за станом та додаткове узгодження надання медичної допомоги із СК  (АРКС). Звісно, уранці візит до лікаря був нами підтверджений. Додатково були надані рекомендації щодо гарантування подібних випадків. Щодо каналу комунікації при настанні страхового випадку. У Греції є окремий канал зв'язку, а саме: 30 231 213 33 58. На жаль, безкоштовної лінії у БА немає, як і в інших Ассистансів). За наявності інтернету в смартфоні можливо зв'язатися через email, окрім телефонного дзвінка. Після контакту з клієнтом, БА починає листування у Viber. Ми щиро вдячні Вам за зворотній зв'язок, адже це допомагає аналізувати існуючи та вдосконалювати майбутні процеси. Ще раз перепрошуємо! Якщо у Вас є додаткові рекомендації — ми із задоволенням візьмемо до уваги їх. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»

Коментарі до відгуку - 7

СКСК2021-08-19 09:11:45
Вітаємо! Підкажіть, будь ласка, номер договору або ПІБ, ми перевіримо інформацію та надамо зворотній зв’язок! З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
HilyukHilyuk2021-08-19 09:57:48
Конечно, пожалуйста — 843963r2ti21
СКСК2021-08-19 14:09:45
Дякуємо за залишений відгук! В першу чергу перепрошуємо за спричинені незручності. Ви звернулися за медичною допомогою вчора ввечері, о 21:02. Згідно з даними, котрі Ви описали оператору Балт Ассистансстан (БА) не вимагав невідкладної допомоги (довго їхали в дорозі, перекуповувалися, перегрілися). Оскільки подібні ситуації досить спірні, партнерами, БА, було прийнято рішення про спостереження за станом та додаткове узгодження надання медичної допомоги із СК (АРКС). Звісно, уранці візит до лікаря був нами підтверджений. Додатково були надані рекомендації щодо гарантування подібних випадків. Щодо каналу комунікації при настанні страхового випадку. У Греції є окремий канал зв’язку, а саме: 30 231 213 33 58. На жаль, безкоштовної лінії у БА немає, як і в інших Ассистансів). За наявності інтернету в смартфоні можливо зв’язатися через email, окрім телефонного дзвінка. Після контакту з клієнтом, БА починає листування у Viber. Ми щиро вдячні Вам за зворотній зв’язок, адже це допомагає аналізувати існуючи та вдосконалювати майбутні процеси. Ще раз перепрошуємо! Якщо у Вас є додаткові рекомендації - ми із задоволенням візьмемо до уваги їх. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
HilyukHilyuk2021-08-19 14:39:36
Вынужден потратить время и ответить. Надеюсь, потенциальные клиенты сделают выводы. Первое и главное, у меня была температура 39.6, это ерунда и не критично?! Самое время чтоб попытаться проделать шуллерский трюк и отказать по надуманной причине. Ведь вы вчера мне отказали, верно? Это сейчас вы зашевелились, а вчера отказали.
Коммуникация с ассистансом практически невозможна. И ваши слова лишний раз подтверждают это. Обратился за помощью я в 20:00, в Скайпе, который указан как способ связи в договоре.
​ Но Скайп у всех работает, а у балтассистанса его хватает только на отправку сообщения «Внимание! В Skype возможна непредвиденная потеря информации, за которую ассистирующая компания ответственности не несет. В случае отсутствия ответа в приложении просим воспользоваться иными контактами на Вашем страховом полисе.» После этого сообщения — все последующие отправленные мною просто игнорировались. Я неоднократно пытался позвонить на +38 044 500 14 14 указанный в полисе как контактный, но там просто настроен автоматический сброс звонка. На письма ассистанс худо-бедно реагирует, но помощь без «согласования согласования» которое возможно только с 9 утра следующего дня не организовали.

Теперь несколько слов относительно того, что мне «Додатково були надані рекомендації щодо гарантування подібних випадків.» Это тоже не правда. Единственная коммуникация, которую я сегодня получил, это сухое уведомление на почту что покрытие согласовано, вы даже не удосужились сказать куда именно.
HilyukHilyuk2021-08-19 14:49:12
Если на реальную проблему отдел контроля качества реагирует именно так — перспектив у вас нет. Да, какое-то время вы порубите бабло, выезжая на старой репутации аксы, как произошло, например со мной. Но сколько верёвочке не виться…
СКСК2021-08-26 16:26:09
Вітаємо! Страхова справа 50456727 (Khyliuk Mykhailo, 843963r2ti21, 1981−04−06, ГРЕЦІЯ, о. Тасос) зареєстровано 18.08.2021 р. в 20: 02 (тут і далі час — GMT + 2, локальний час — GMT + 3) по заявці, отриманій по електронній пошті. При реєстрації заявлені наступні симптоми у Khyliuk Mykhailo: за 4 дні до реєстрації виникло погіршення самопочуття, пов’язане з перегріванням на сонці і кондиціонуванням в машині, в день звернення підвищення температури до 39.6С після перебування на пляжі (температура знижується при прийомі жарознижувальних препаратів). Додатково зареєстровано страхову справу 50456729 (Khyliuk Yaroslava (дитина), 843963r2ti21, 2017−04−04), симптоми: почалися в день звернення, після перебування на пляжі піднялася температура до 37.9С. У Вас були запрошені документи для перевірки валідності полісу.
СКСК2021-08-26 16:26:51
Координатор здійснив перевірку варіантів організації медичної допомоги з урахуванням заявленої симптоматики, часу звернення, віку Застрахованих (один з них — дитина), регіональних та епідеміологічних особливостей. Для врегулювання страхової справи Khyliuk Yaroslava був залучений партнерський провайдер. О 21: 09 партнерський провайдер підтвердив, що зв’язався із Вами і погоджував візит лікаря додому на 19.08.2021 р. о 11: 00 за місцевим часом. Тож, заявлений випадок ввечері, прогарантований візит о 11: 00 за місцевим часом (нагадуємо, діє різниця в часі). Перевірка паспорту Khyliuk Mykhailo показала, що перетин кордону України відбувся 15.08.2021 р. (Орлівка-Ісакча). Згідно із заявкою, симптоми почалися за 4 дні до звернення, тобто 14−15.08.2021 р. Вас проінформували, що оскільки симптоматика почалася до початку дії полісу, організація візиту можлива за готівкову оплату. Ви не підтвердили готовність звертатися за готівковою оплатою, тому були проінформований про необхідність узгодження із Страховою компанією гарантії Вашого візиту до лікаря. Узгодження було спрямоване в Страхову компанію. Враховуючи все викладене вище, терміни візиту лікаря додому у страховій справі Khyliuk Yaroslava (дитина) були погоджені із Вами в день звернення, у страховій справі Khyliuk Mykhailo (Ви) на наступний робочий день. З повагою Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
Відгук успішно відредаговано