Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відмовили видати мені кошти

2/5
itbevec2016-08-10 09:56:40
Ви дуже нахабна і ганебна компанія. В моєму КАСКО є весь перечень послуг. Випадок мій визнали страховим, Ваша компанія прийняла рішення згідно умов договору та проігнорувала інші підпукнти договору та відмовили видати мені кошти. І що, я же Вам кошти заплатив.

Коментарі до відгуку - 1

AXA1AXA12016-08-15 17:01:38
Шановний itbevec,
У першу чергу дозвольте подякувати Вам за Ваш коментар. Для нас дійсно важливо отримувати інформацію від наших клієнтів з метою більш повного вивчення їхніх потреб та очікувань від Страхової компанії «АХА Страхування» (надалі «Компанія»).
Надання сервісу клієнтам на найвищому рівні є пріоритетним завданням, яке було поставлено керівництвом Компанії перед співробітниками.
Надання аргументованої відповіді на Ваш відгук можливо у разі, якщо в ньому міститься інформація, необхідна для вивчення ситуації, що склалася (№ Договору, ПІБ Страхувальника).

У разі виникнення подальших питань, стосовно даної ситуації, Ви маєте можливість звернутись до Довідкового центру Компанії за цілодобовим безкоштовним номером 0 800 30 272 3 з будь-якого стаціонарного телефону України або 272 з мобільного (платно, відповідно до тарифу оператора) або надіслати письмове звернення за адресою: «СК «АХА Страхування», м.Київ, вул. Іллінська, 8, 3-й підїзд, 6 поверх для розгляду скарги.
Сподіваємось на Ваше розуміння.
З повагою,
Відділ контролю якості сервісу
«AXA Страхування»
Відгук успішно відредаговано