Ніколи не купуйте в цієї страхової КАСКО
Готуйтеся витратити купу часу на порожні відмовки. У кращому випадку вам зроблять косметичний ремонт, а приховані пошкодження просто проігнорують.
Компанія повністю ігнорує свої обовʼязки, а при будь-яких ваших питаннях робить винним вас (не розібравшись у ситуації взагалі).
У документах повний хаос: дати, VIN-код та модель автомобіля, держ знаки — вказані неправильно, деякі папери ліплять заднім числом, і все це без жодного мого підпису.
Юристи страхової на офіційний мій запит взагалі надіслали відповідь, що стосується іншого автомобіля!
Все це я зафіксував і вже направив
скаргу до НБУ.
Категорично не рекомендую цю «кустарну страхову».
Все це я зафіксував і вже направив
скаргу до НБУ.
Категорично не рекомендую цю «кустарну страхову».
10 августа 2026, 9:52
Відгук зарахований (на 10.08.2026).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують користування послугами даної страхової компанії.

10 августа 2026, 9:46
Ми ретельно перевірили обставини справи і не знайшли підтвердження недоліків обслуговування зі сторони нашої компанії.
Всі деталі були направлені Вам у відповідь на Ваше звернення. Приносимо вибачення за технічну помилку в реквізитах Вашого авто під час направлення нашої відповіді, водночас це не вплинуло на об'єктивність та своєчасність опрацювання Вашого звернення.