Відсутність клієнтоорієнтовності

KseniyaHnitko2025-06-10 23:05:15
8 років я була клієнткою цієї компанії, але, на жаль, це мій останній рік.
Халатність і некомпетентність співробітників просто вражає, а манера спілкування — окрема історія «сервісності».

Я самостійно пошкодила своє авто, виїжджаючи рано-вранці на роботу. Того ж вечора одразу зателефонувала на гарячу лінію та подала заяву про пригоду. У Telegram зі мною зв’язалася менеджерка з компенсації збитків, повідомила, що все гаразд і я отримаю компенсацію. Я уточнила суму — у відповідь отримала голосове повідомлення: 103 тис. грн з ПДВ.

Після цього звернулася до офіційного сервісу свого авто — ремонт оцінили у 2 500 євро (я перебуваю за кордоном). Подумала: ну що ж, доплатити 300–400 євро — не така вже й біда, як платити повністю з власної кишені. І як добре, що завжди оформляла КАСКО.

Не дуже довіряючи голосовим повідомленням, я вирішила ще раз уточнити все на гарячій лінії. Мене з’єднали з тією ж дівчиною, яка надсилала голосові. Її відповідь була: «Я ж вам уже сказала» — з роздратуванням у голосі.

Впевнена, що все гаразд, я пригнала авто до сервісу, подала заяву на компенсацію до Арсеналу. І тут — сюрприз. Та ж дівчина заявляє, що компенсація складе 50 тис. грн, бо вона щойно побачила, що не було викликано поліцію. Я уточнювала суму двічі. Машина вже на ремонті, дороги назад немає і доплатити тепер мені потрібно 1500€. А якщо в мене немає таких грошей наприклад?

Найгірше — це навіть не зміна суми в два рази, що дуже не мало і різниця кардинальна, а манера спілкування. Ніхто не вибачився. Тон — зверхній, ніби ще я винна. Це абсурд. Люди розраховують на підтримку, і не з її ж особистої кишені йдуть ці гроші, щоби так помилятись і поводитись із клієнтами.

Як у байці про «прищаву дівчину»: хтось витрачає час, зусилля і кошти, щоб привабити клієнтів, а одна «дєвочка» — робить усе, щоб їх втратити.
Арсенал Страхування
11 июня 2025, 12:51
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що ви отримали негативний досвід від співпраці з нашою компанією після багаторічного страхування.
Розрахунок страхового відшкодування, розмір та умови виплати визначаються виключно на підставі укладеного договору страхування та узгоджуються зі страхувальником на етапі заключення договору в тому числі щодо лімітів виплати без виклику компетентних органів щодо кожного ризику окремо. Про ліміт, якщо звернення по страховому випадку оформлюється без довідки з компетентних органів (поліції) додатково було озвучено спеціалістом контакт -центру під час фіксування події, що має ознаки страхового випадку.
Розуміємо ваше розчарування, однак просимо звернути увагу, що страховик здійснює виплату у межах лімітів та згідно з умовами, визначеними конкретним договором.
Щодо комунікації зі співробітником — нам шкода, що у вас склалося таке враження. Усі наші фахівці проходять навчання та діють відповідно до внутрішніх стандартів обслуговування. Ми вже вживаємо заходи щодо ситуації, яка склалася та застосовуємо заходи, щоб покращити якість взаємодії з клієнтами.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано