Мінфін - Курси валют України

Встановити

Найгірша СК по ДМС

1/5
Maksimka2023-11-01 20:01:38
Я мав досвід ДМС в різних СК, але Арсенал найгірша з них. На жаль, після негативного досвіду корпоративної ДМС в 2021 році мене знову звʼязали з цією недостраховою в 2023 році. За цей час Арсенал стабільно не змінив свою відсутність сервісу. Арсенал отримує від моєї компанії мільйони на рік за корпоративну ДМС, за це застраховані отримують зверхнє ставлення недолікарів асистенсу, які вважають себе богами та роблять все, аби відмовити застрахованому в будь-чому. Єдине що від них можна отримати — це краплі від кашлю, коли стається щось серйозніше:
— вам погано? Та це вам так здається, ви придумали.
— у вас стороннє тіло в організмі? Та це не стороннє тіло, це особливість вашого організму, ви можете і далі так жити
— вам потрібна консультація? Дайте направлення. Ні, таку направлення нам не підходить, дайте інше.
І так далі. Ніякого зацікавлення у вирішенні страхових випадків ДМС немає, тільки виносять мозок застрахованим, щоб вони більше не звертались.
Якщо у вас буде вибір — обирайте для ДМС УСГ, Аркс, Альфу, але тільки не Арсенал. Збережіть хоча б свої нерви, а здоровʼя з ними точно не збережете.
Арсенал Страхування
1 ноября 2023, 20:25
Написали вам в приватні повідомлення. Надайте, будь ласка, номер вашого полісу, щоб ми могли ідентифікувати вас, розібратися в ситуації та надати вам зворотній звʼязок.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано