Мінфін - Курси валют України

Оформлення на сторінці недоступне

Відгуки про SlonCredit

Показати інші кредити

Відгуки про компанію — 104

Для того, щоб залишити відгук, необхідно увійти або зареєструватися

Додати відгук
Manzann2025-01-22 16:24:41
Ніколи більше не скористаюсь послугами Sloncredit! На етапі укладення договору мені повідомили про знижку на кредит у 99%, а також про ставку 0,03% з другого дня користування. Проте жодної інформації про те, що в перший день нараховується 15% від суми кредиту, не надали. Навіть під час телефонної консультації цю важливу деталь приховали. Як результат, я опинився в ситуації, де фактичні умови кредиту значно відрізнялися від обіцяного. Вважаю, що компанія навмисно вводить клієнтів в оману, аби отримати додатковий прибуток. Не рекомендую!
V9090902025-01-16 13:54:12
Дуже швидко оформила кредит і одобрили суму. Виручили до зарплати. Звертатимусь ще при необхідності. Рекомендую!
Q1w2e3r4t5y6g2025-01-10 00:32:22
Не раджу звертатися в цю компанію, з промо кодом -99%, нараховані були відсотки 5000 тисяч!!! До того ж тут найбільша комісія, коли просто хочеш погасити повністю кредит!!!
Valer112024-12-31 15:05:13
Обманули, сказав, что кредит одобрен, запросили регистрацию на их сайте и паспортные данные (устно).

По факту нужный кредит не дали.

Удалять личные данные с сайта отказались.

Кому-то налево продали мой телефон. Уже с первого дня контакта с ними мне начали приходить тоннами смски со странных контактов о якобы одобренных мне кредитах непонятно кем, где и зачем.

Каждый день по нескольку звонков от кредиторов/казиношников.

Этот кошмар продолжается уже несколько дней. Всех блокирую, но у них база с Киев размером 😡

Это ужас.

По данным на 2022 год у них руководителем некто Рохманійко Микола Віталійович в Киеве. Его телефона нигде нет. А «поговорить» с этим креативщиком не мешало бы 🤨
Polalex2024-11-18 13:37:09
Брал уже не один раз микрозайм у слона, но недавно попалася на удочку…
Взял опрелеленную сумму, через день хотел закрыть а оказалось что мне уже начислили 5000грн % и комиссии, это было очень неприятно!
Natali45uy2024-09-16 16:04:28
Оператори ніби з 90х вимагають та погрожують.
Є серйозна причина навіть не чують лояльності 0
Автодозвон кожну 1 хв більше 30хв заявлених законом є записи та докази
cehkojozeh2024-08-09 01:35:42
Лояльності — 0, коли трапляється форсмажор і нема змоги платити по графіку. Дають свої безглузді поради де взяти гроші.
Чинять тиск погрожуючи дзвонити родичам. Сенсу у цьому ніякого нема, просто вважають себе у праві дзвонити і турбувати людей, які ніякого відношення до кредиту не мають.
Aleks1342024-07-30 15:44:48
Пряме порушення від операторів, які втягують в свої спроби зв'язатися з особою, яку рахуют своїм клієнтом, третю, сторонню особу
Це пряме порушення, штраф за такі дії може сягати від 50000 гр до 135000 гр, ми будемо звертатися в НАБУ. Докази маємо. Хто стикався з цією проблемою, раджу записувати всі дзвінки від операторів цієї контори.
kolesovalex812024-06-06 18:52:58
По теме процентов не совсем адекватных, уже написано, но не об этом. Я их клиент некоторое время. брал — возвращал, все во время. Некоторое время назад понял, что не смогу закрывать текущий кредит планово. Узнал, что как военнослужащий могу закрыть кредит оплатив тело текущего кредита без процентов. Позвонил, сказали да конечно, пришлите документы подтверждающие. Я отправид довидку про безпосередню участь+фотки военника, другие говорю не знаю когда смогу. А другие это +- этиже только завереные нотариально и заявление и еще что-то. Такое ощущение, что нужно юриста нанимать чтоб все подготовить. Я говорю нет сейчас возможности их вам отправить, ну ждите на рассмотрении. прошел месяц. Ответ — вы должны оплачивать проценты т.к. документы не в полном объеме). Я оператору говорю — не могу все собрать как вы хотите, компания АВАНС КРЕДИТ, например, без проблем все оформила и я закрыл со своими документами. вобщем пока платите вы супер, если не будете или не планируете лояльность заканчивается. Оператор как мантру повтаряет — не все документы, с руководством связаться ни как кроме почты, оплатите. договор 1484371
Показати інші кредити