відчуття обману

RostislavAvedow2026-03-15 11:38:00
Брав кредит у Манівео на суму 10 000 грн. У рекламі обіцяли «прозорі умови» та «зручне погашення», але на практиці все виявилося зовсім інакше.
Спочатку мені озвучили ставку близько 2% на місяць, але в договорі виявилося, що це фактично 60% річних. До того ж додали комісію за оформлення — ще 1 000 грн.
Коли затримав платіж на 5 днів, нарахували штраф у розмірі 500 грн, і загальний борг зріс до 12 500 грн замість очікуваних 10 000.

Коментарі до відгуку - 1

MoneyveoMoneyveo2026-03-16 12:18:34
Нам шкода, що у вас склалося таке враження від користування сервісом. Проте, вся інформація стосовно відсоткової ставки, комісії, а також можливих нарахувань у разі порушення умов договору зазначається в кредитному договорі, з яким клієнт має можливість ознайомитися перед підтвердженням заявки на кредит. Умови щодо можливих штрафних санкцій у разі прострочення платежу також передбачені договором. Якщо у вас виникли питання стосовно нарахувань, будь ласка, зверніться до служби підтримки за номером 0 800 21 93 93 — наші спеціалісти допоможуть перевірити інформацію та надати роз’яснення.
Відгук успішно відредаговано
Отримати кредит