Мінфін - Курси валют України

Встановити

АФК

1/5
vadyha2024-03-25 11:55:18
Чувак, який зі мною розмовляв, почав погрожувати дзвінками родичам, та іншим. В принципі, це не дивно від них, це вже робили. За що і отримали скаргу в НБУ. Треба ще раз значить. Причому, того бовдура не цікавила моя відповідь щодо вирішення питання! Називають неправдиві закони і тому подібне, намагаються вивести на емоції. Запис розмови вже надісланий до НБУ! Доречі, а чому в компанії немає контролюючого відділу за операторами?
Манівео
26 марта 2024, 12:56
Вітаємо! Якщо ваш коментар стосується роботи ТОВ «АФК», рекомендуємо звернутись напряму до кредитора для усунення неточностей роботи й уточнення додаткової інформації. Номер гарячої лінії: 0800 213 139 або електронна адреса: info@afc-ua.com

Компанія Moneyveo працює виключно відповідно до чинного законодавства України та у своїй роботі ми підпорядковуємось нашому регулятору — Національному банку України. Якщо у вас в розмові з нашими працівниками виникла ситуація, яка порушує ваші права або зачіпає гідність, ми просимо вас надати нам зворотний зв'язок. На офіційному сайті компанії — https://moneyveo.ua/uk/ присутні відповідні кнопки — «поскаржитись на оператора» й «поскаржитись на колектора». Ми обов'язково проведемо внутрішнє розслідування та повідомимо вас про результати.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано