Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шахраї

1/5
Asia532023-12-01 12:49:53
Компанія жахлива. Представники не вміють розмовляти, нічого не чують. Я писала в НБУ на цю компанію скаргу за привласнення коштів на суму 13000 грн та нарахування несправедливих відсотків. Кредит каса одна з найгірших компаній.
CreditKasa
1 декабря 2023, 13:01
Рішення щодо погодження кредиту приймає скорингова система на основі різних факторів Вашої фінансової стабільності. Кредитний скоринг — це метод класифікації позичальників на групи для оцінки їх кредитоспроможності та рівня кредитного ризику на основі кредитної історії та соціально-демографічних характеристик.
При цьому пропозиція позики під 0,01% залишається дійсною для клієнтів з високим кредитним рейтингом.
Сума порахована на калькуляторі є приблизною. Кінцеве рішення за заявкою приймає система. Саме тому сума кредиту, строк та відсоткова ставка може відрізнятись у заявці та кредитному договорі. Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його.
Окремо відзначимо, наші оператори завжди дотримуються високих стандартів роботи. Вони ввічливі та адекватні. Усі дзвінки здійснюються з дотриманням законів України. За цим пильно слідкує Служба якості.

Коментарі до відгуку - 2

CreditCredit2023-12-01 12:53:54
Рішення щодо погодження кредиту приймає скорингова система на основі різних факторів Вашої фінансової стабільності. Кредитний скоринг — це метод класифікації позичальників на групи для оцінки їх кредитоспроможності та рівня кредитного ризику на основі кредитної історії та соціально-демографічних характеристик. При цьому пропозиція позики під 0,01% залишається дійсною для клієнтів з високим кредитним рейтингом. Сума порахована на калькуляторі є приблизною. Кінцеве рішення за заявкою приймає система. Саме тому сума кредиту, строк та відсоткова ставка може відрізнятись у заявці та кредитному договорі. Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його. Окремо відзначимо, наші оператори завжди дотримуються високих стандартів роботи. Вони ввічливі та адекватні. Усі дзвінки здійснюються з дотриманням законів України. За цим пильно слідкує Служба якості.
LatallatalLatallatal2024-01-26 05:57:32
Вони хами і *** ваші оператори. Чоловічий голос-то зєка взяли на работку таку прекрасну?? брехуни ***!!!
Відгук успішно відредаговано
Отримати кредит