Мінфін - Курси валют України

Встановити

НІКОЛИ не брати в них кредит!

1/5
Evgen482023-11-30 20:32:02
За можливості, поставив би від'ємну оцінку.
Читаючи коментарі, реальні тільки ті, що з мінімальною оцінкою.
Я не можу зрозуміти, чому ця компанія по версії мінфіну займає перше місце.
Це найжахливіша компанія, яка може тільки бути.
Якщо ви читаєте ці коментарі перед поданням заявки, схаменіться і не беріть тут.
Підтримка жахлива, умови лояльності відсутні.
Для цієї компанії в цілому відсутні поняття компетентності і адекватності, все що вміють «читати по своїм заготовкам» і максимум давить на вас психічно. Їм байдуже, будут давати до стану вкоротити собі віку, але спочатку плати, а потім роби що хочеш.
4 декабря 2023, 9:08
Відгук зарахований (на 04.12.2023).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
CreditKasa
1 декабря 2023, 9:21
Доброго дня. Наша компанія працює в правовому полі та згідно з законами України.
Окремо відзначимо, наші оператори завжди дотримуються високих стандартів роботи. Вони ввічливі та адекватні. Усі дзвінки здійснюються з дотриманням законів України. За цим пильно слідкує Служба якості. Якщо у Вас ще залишились невирішені питання щодо співпраці з нашою компанією, будь ласка, надайте Ваш мобільний номер телефону та номер договору в приватні повідомлення для більш детальної перевірки.

Коментарі до відгуку - 1

Evgen48Evgen482023-12-01 16:21:24
Маючи всі записи розмов з вашими співробітниками, та розмовляючи з вами по 3 рази на добу, я впевнено можу відповісти, що ніякої компетентності, ввічливості і адекватності у вас не має, і служби якості тим паче не існує. Порівняно з іншими компаніями, ваша повинна займати топ-1 гірших компаній. Бажаю найскорішого припинення вашої діяльності!
Відгук успішно відредаговано
Отримати кредит