Мінфін - Курси валют України

Встановити

Категорично не рекомендую.

1/5
Serg712023-11-24 10:48:23
Категорично не рекомендую. Декларують 0,01%, а реально під 2,5% на день. І це дізнаєшся після отримання кредиту. У всіх сервісах все написано прозоро. «Берете стільки. Повертаєте тоді те й стільки». А у цих усе засекречено. Та ще й погасити непросто. З їхнього сайту це зробити не можна. Тільки через ізіпей з їх % за обслуговування. Тож дорого і дуже складно.
CreditKasa
24 ноября 2023, 16:39
Рішення щодо погодження кредиту приймає скорингова система на основі різних факторів Вашої фінансової стабільності. Кредитний скоринг — це метод класифікації позичальників на групи для оцінки їх кредитоспроможності та рівня кредитного ризику на основі кредитної історії та соціально-демографічних характеристик.
При цьому пропозиція позики під 0,01% залишається дійсною для клієнтів з високим кредитним рейтингом.
Сума порахована на калькуляторі є приблизною. Кінцеве рішення за заявкою приймає система. Саме тому сума кредиту, строк та відсоткова ставка може відрізнятись у заявці та кредитному договорі. Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його. Якщо у Вас ще залишились невирішені питання, будь ласка, надайте Ваш мобільний номер телефону та номер договору в приватні повідомлення для більш детальної перевірки.

Коментарі до відгуку - 1

Serg71Serg712023-11-24 18:13:58
1. Заберіть пряник з 0,01%. Це не правда. Напишіть чесно: 2,5% на день! 2. Зробіть так, як у нормальних конторах: берете стільки, повернути тоді й стільки. 3 Зробіть можливість погашати кредит із сайту.
Відгук успішно відредаговано