Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відгуки про компанію — 112

1/5
oksi772021-12-24 13:19:27
Пришла не понятная смс что это .«Борг може бути продано в будь-який момент, але у вас є шанс розстрочити суму на декілька місяців. 0678802774; 0500289484; 0634839415.
1/5
Nepolzovatel2021-12-17 19:54:08
Мені сьогодні пришла смс від Alexcredit: Нагадуємо! реквізити для оплати за Вашим кредитним договором: IBAN UA623052990000026505050200370. Тел: 0678802774 0500289484 0634839415. Дивно, я ніколи не брала кредит, за своє життя! И ніколи б не звернулася до подібних закладів які працюють на лоха! Цікаво, а має право фірма на розсилку такого смс для не клієнтів банку!? чи може вас притягнути до судової відповідальності!?
1/5
Dimon782021-12-14 18:18:12
Мені сьогодні прийшла смс: задолженность:3934,5грн ЄДРПОУ 41346335 р/с UA623052990000026505050200370 назначение: договор №5321241 годинник анастасия 0678802774 0500289484 0634839415 alexcredit.ua, Приват24 и терминали. Просто жах, коли вже припинеться цей террор??? Зробіть щось з цими шахраями, бо я брав кредити тільки в приватбанку і це було понад 5-6 років, в мене кредитна історія відмінна.
1/5
Dimon782021-11-13 11:48:55
Мені сьогодні пришла смс від Alexcredit: Нагадуємо! реквізити для оплати за Вашим кредитним договором: IBAN UA623052990000026505050200370. Тел: 0678802774 0500289484 0634839415. Дивно, я в них ніколи не брав кредитів.
1/5
Dmitriy12312342021-10-19 10:43:14
Типичные мошенники, прислали смс « Згідно з розділом 8 договору Ви доручили нам від Вашого імені звернутися за фінансовою допомогою вашого оточення із списка вашої телефонної книги. 0678802774 0500289484 0634839415» на телефон не было никаких кредитов, займов и т.д. ( даже больше скажу, займов вообще не было никогда ). Почитав отзывы я понял одно, что многим подобные смс приходят, а это уже нарушение законодательства. Так же прочитав некоторые отзывы, я заметил, что эти ***** делают запросы в УБКІ ( видимо для дальнейшего шантажа и выманивания денег ). Мне кажется, что нужно уже прикрывать эти компании, а не за 10000$ давать разрешение на их существование ( цена кст взята не с потолка, 2 года назад мой знакомый хотел подобным промышлять, но не хватило денег на « разрешение » ). В дальнейшем если кто-то из этой компании позвонит или скинет смс, я буду обращаться в Полицию, а та в свою очередь, всё таки найдёт и посадит организаторов за нарушение законодательства Украины ( и это не шутка ).
1/5
ViKtor1592021-09-13 16:43:37
Сьогодні надійшла відповідь від УБКІ:
«13.09.2021 16:10:29 — Оператор УБКІ
Доброго дня! Отримали відповідь на наш запит. АЛЕКСКРЕДИТ повідомив, що перевірка кредитної історії була згідно з отриманою заявкою на оформлення кредиту. Під час аналізу отриманої інформації, системою були виявлені недостовірні та/або помилкові дані. На підставі вищезазначеної інформації було прийнято рішення щодо відмови у наданні кредитних коштів. Для отримання більш детальної інформації рекомендуємо звернутися до кредитора. Дякуємо Вам за проявлений інтерес до власної ділової репутації!»

Як вже писав, я НІКОЛИ НЕ звертався до цієї, з дозволу сказати, «організації» взагалі НІ З ЯКИХ ПИТАНЬ!!!

Але тепер таки доведеться звернутися — й до Нацбанку, й до Нацполіції.
1/5
ViKtor1592021-09-08 12:02:51
Після кількох СМС та дзвінків у першій половині липня ц.р. з проханням «повпливати» на одного з родичів, щоби той «погасив заборгованість по простроченому кредиту» на деякий час затихли…
З початком осені, певно, непереборна жага до чужих грошей, отриманим у шахрайський спосіб, загострилась…
Вже тиждень, з 3 вересня надходять СМС, типу, « Згідно з розділом 8 договору Ви доручили нам від Вашого імені звернутися за фінансовою допомогою вашого оточення із списка вашої телефонної книги. 0678802774 0500289484 0634839415» (орфографію та пунктуацію збережно, телефонні номери ті ж самі).
Про всяк випадок, перевірив свою кредитну історію через УБКІ: й тут, диво-дивнеє, з'ясувалось, що, виявляється, Алекскредит подавав до УБКІ запит моєї кредитної історії якраз-таки саме… 07.06.2021 — тобто, перед попередньою «серією» домагань…
Це при тому, що я НЕ ДАВАВ заявок на отримання у них кредиту, й відтак, згоди на наадння запиту до УБКІ…
Звертатимусь до поліції.
5/5
Zamana2021-07-23 11:50:41
Понравилось что можно быстро скачать приложения и оперативно получить деньги в любой удобный для себя момент. Буду пользоватся. Спасибо!
1/5
Marijalisova2021-07-09 18:49:56
Мені надійшло
СМС ще 18.06.2021 «Нагадуємо! Реквізити для оплати за Вашим кредитним договором: IBAN UA623052990000026505050200370. Тел:0678802774 0500289484 0634839415». Кредитів я не брала і взагалі я клієнт Приватбанку і в першу черну звернулась би до привату.
При поданні запиту до Українського бюро кредитних історій отримала звіт про свою кредитну історію, де виявлено: 
АЛЕКСКРЕДИТ робив запит в УБКІ від 17.06.2021 з метою:  заявка на кредит. Я не давала дозволу АЛЕКСКРЕДИТ на такий запит, на збір інфрормації про мене і на обробку моїх персональних даних, і не подавала заявку па кредит. Вважаю що це шахрайські дії і за це передбачено відповідальність.
Написала в УБКІ щоб розібралися, на якій підставі надавали без моєї згоди АЛЕКСКРЕДИТ звіт про мою кредитну історію   та й ще на підставі шахрайської заяви на кредит. І чи може АЛЕКСКРЕДИТ відкрити на мене шахрайський кредит, про який я незнаю і який не відображається в інформації-звіті УБКІ? Написали що розберуться.
Я цій шахрайській компанії не довіряю. Сьогодні вже така СМС прийшла моєму чоловікові
1/5
Freshly2021-07-09 16:35:32
При продлении кредита сроком более 10 дней, иначе говоря пролонгации, вы будете оплачивать ещё и штраф помимо процентов. Вот такие вот «бизнесмены» коих развелось как тараканов.