Мінфін - Курси валют України

Встановити

Оптимізація???

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
ostrost 29 листопада 2016, 19:22
Банк попилесосив і кинув. Закривається в Рівному останнє відділення. За грошима прийдеться іхати до Львова…
ВТБ Банк
Відповідь банку
30 листопада 2016, 18:13
Шановний ostrost!
Для підвищення ефективності бізнесу Банк закриває ряд відділень. При цьому Банк продовжує обслуговувати Клієнтів у відділеннях і пропонує всі можливості для дистанційного обслуговування. У разі закриття відділення, в якому Ви обслуговуєтесь, Банк забезпечить всі можливості для продовження подальшої співпраці. Існуючі канали дистанційного обслуговування допоможуть Вам отримувати весь комплекс банківських послуг без відвідування Банку.
Управління рахунками можливо здійснювати в Інтернет-банкінгу VTB Online в режимі 24/7. В системі VTB Online Клієнтам Банку доступна можливість розміщувати депозити, здійснювати перекази коштів в межах та за межі Банку, формувати виписки за рахунками, без комісії сплачувати послуги компаній, представлених в розділі «Платежі» зі збереженням квитанції і т.д.
Використовувати картки Банку можливо в будь-яких банкоматах на території України та закордоном (відповідно до чинних тарифів).
Поповнювати карткові, поточні та депозитні рахунки, рахунки для погашення заборгованості за споживчими, автокредитами та іпотеками без комісії можливо в терміналах самообслуговування компаній, з якими співпрацює Банк (iBox, Tyme, EazyPay, ТОВ «ФК «Система»).
Для отримання детальної консультації можливо звертатись за телефонами цілодобової Гарячої лінії Банку за телефонами: 0 800 50 77 60 (безкоштовно по Україні) та +38 044 590 46 93 (для дзвінків з-за кордону).
Сподіваємося на порозуміння та подальшу плідну співпрацю!

Коментарі - 12

+
0
ostrost
ostrost
30 листопада 2016, 18:43
#
На цілу область-жодного відділення банку? А Ви думає, що всі вкладники такі продвинуті і мають інтернет? Можливо взагалі залишити одне відділення в Києві(чи Москві) і зробити якийсь інтернет-банк…
+
0
VTBBank
VTBBank
1 грудня 2016, 10:39
#
Шановний Ростиславе!
Для вкладників Банку передбачена можливість написати заяву у відділенні, яке закривається, на перерахування суми вкладу та нарахованих процентів по закінченню строку дії договору на картковий рахунок у валюті депозиту, відкритий у ПАТ «ВТБ БАНК», по закінченню терміну дії договору банківського вкладу і вільно користуватися коштами за допомогою платіжної картки, в тому числі за межами України. Для безготівкового зарахування вкладу, оформленого в гривні, можливо відкрити будь-який картковий рахунок в гривні; в іноземній валюті, можливо відкрити картковий рахунок з видачею картки в USD за продуктами «Депозитна картка», «Вам гроші» і «Базова» (для приватних клієнтів).
Актуальна інформація про умови обслуговування і тарифи за картковими продуктами розміщена на офіційному сайті Банку за посиланням: https://vtb.ua/private/debetnye_karty/
Також можливо написати заяву на перерахування вкладу по закінченню терміну дії на поточний або депозитний рахунок, відкритий в іншому банку, без комісії (пункт 1.17 Частина 1 Тарифів на розрахунково-касове обслуговування: https://vtb.ua/private/deposits/Tarif_RKO_09.11.2016.pdf). Реквізити рахунку для перерахування необхідно завчасно надати до обслуговуючого відділення Банку.
Для написання заяви Ви можете звернутися до Рівненського відділення до 09.12.2016 (до 14:00).
+
+5
Денис Лемеш
Денис Лемеш
2 грудня 2016, 14:01
#
Вы только что ключевое слово написали: «написати заяву у відділенні». К сожалению, дистанционное обслуживание у вас отсутствует от слова «совсем», и большинство вопросов можно решить даже не в любом отделении, а только в _обслуживающем_ (все как 50 лет назад). Поэтому мои соболезнования оставшимся без банковского обслуживания
+
0
havard
havard
12 грудня 2016, 21:53
#
Якщо відділення закрилось вже. То щоб зняти депозит потрібно їхати до Львова? Депозит у валюті? Чи потрібно замовляти готівку за день два до закінчення терміну?
+
0
19ALEX62
19ALEX62
2 грудня 2016, 23:11
#
Ещё пару лет назад не все умели пользоваться мобильными телефонами (к слову не все умеют это делать и сегодня), тоже самое касается интернета (но это как говорится их «половые трудности»)!
+
0
DCLXVI
DCLXVI
3 грудня 2016, 7:27
#
Отделение закрылось не только в Ровно они закрываются по всей Украине даже в областных центрах. Похоже на то что банк заявляет одно а сам готовится тихо покинуть страну при этом еще и хорошенько пострич баранов.
+
0
19ALEX62
19ALEX62
3 грудня 2016, 14:16
#
Такое тоже возможно, но для этого есть НБУ вот пусть и следит, ведь если что то ему через Фонд возвращать средства, остальное догадки.

+
0
DCLXVI
DCLXVI
4 грудня 2016, 8:15
#
Ну фонду вряд ли предстоят эти выплаты, банк сам все выплатит но как вот в чем вопрос. Уже сейчас в городах где закрылись отделения деньги нужно получать в банкоматах других банков ( услуга не бесплатна ) тоже и с оплатой кредитов в некоторых случаях нужно ехать в большие города типа Львова. Так что же бутит когда банк слиняет в мАскву, все эти переводы лягут на клиентов. Вот в чём заключается стрижка.
+
0
19ALEX62
19ALEX62
4 грудня 2016, 16:43
#
Я лично снимаю наличку по карте ВТБ без комиссии в банкоматах сети РАДИУС, а это довольно большая сеть в неё входят и евробанки. А то что банк слиняет в мАскву, так для этого ему придётся «продать УКР-дочьку», БМ-банк они давно собираются пока не продали, иначе как?

+
0
Vitaly Zoroff
Vitaly Zoroff
8 грудня 2016, 12:33
#
Как смешно и «приятно» читать: паника началась, паникеры проснулись Я не страдаю от того, что закрылось отделение. Я вообще туда редко заходил. Пользуюсь банкоматом ВТБ или партнеров ВТБ (http://forum.finance.ua/topic136457.html) для снятия и пополнения, а также интернетом… Интернетом разве, что ленивый не пользуется
+
0
Vitaly Zoroff
Vitaly Zoroff
8 грудня 2016, 12:35
#
Кому трудно искать, нашел, читайте пожалуйста: «Для зручності клієнтів VTB Bank уклав договори про об'єднання банкоматних мереж з банками-партнерами: «Укрсоцбанк», «Універсал Банк»*, «ПУМБ» і банками-учасниками мережі «Радіус»**. Тарифи за використання банкоматів цих банкоматних мереж аналогічні тарифам в мережі банкоматів банку VTB.»
+
+10
Pens
Pens
27 грудня 2016, 14:44
#
Банк уходит с того рынка, на котором ему трудно/не выгодно работать. Разговоры о продаже дочки идут давно. Так что вполне вероятно, что банк по чуть-чуть сворачивает свою деятельность. Лично мне будет жаль если банк уйдет с нашего рынка. Являюсь его клиентом многие годы и кроме одного случая, претензий не возникало. А касательно снятия денег в банкоматах, то по карте «Вам деньги» снимаю в любом банкомате без комиссий. И пополнить карту в банкоматах с функцией приёма денег, можно бесплатно. В том же Привате за это с вас возьмут 0,5% от суммы. Если не ошибаюсь пополнение через айбокс, изипей и ещё какие-то, тоже бесплатное, но там деньги зачисляются в течении 3 рабочих дней.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися