Причина (перевищення лімітів) ,по якій заблокована карта Rozetka ,не відповідає дійсності.
Курс валют в Юнекс Банку
Користуючись картой, суворо чітко дотримувалась цих лімітів навіть з запасом, а саме:
Поповнення власної картки через термінали Сіті24 і Ізіпей виключно шляхом ідентифікації через Дію і максимальній суммі поповнення 29500гр при ліміті від банка до 30000 на місяць.
Робила перекази на картку і по ІBAN не більше 16000 гр в календарний місяць при встановленому банком ліміті до 50000 гр.
Я довго шукала, де я перевищила ліміти і не знайшла.Завжди дуже уважна і обережна, перед кожною операцією заходжу спочатку в додаток і передивляюсь свої ліміти, чи є зміни.
За вимогою банку написала максимально детальну заяву пояснення по кожній операції за місяць і взагалі за весь період користування картою, так і не зрозумівши, де помилилась в лімітах.
Такий досвід від мене, Кривоший Ганни Сергіївни.
зазначений під час оформлення або актуалізації даних.
Щоб надалі користуватися рахунком, необхідно актуалізувати дані та вказати обсяг операцій, який відповідає вашим фактичним операціям за 30 днів.
Це можна зробити у відділенні банку або пройти переідентифікацію за посиланням:
Також для підтвердження заявленого доходу необхідно надати актуальні довідки ОК-5 та ОК-7, декларацію ФОП, довідку з Пенсійного фонду, виписку із зарплатного рахунку або інші документи, що підтверджують фінансові можливості.
Після актуалізації даних і надання необхідних документів ми зможемо продовжити обслуговування рахунку без таких обмежень.