Відкрив картку Розетка десь рік тому без кредитного ліміту, користувався лише власними коштами і отримував частку доходу від фрілансу так само на цю картку, бо здавалось, що зручний додаток та перекази без комісії в рамках 50к гривень, з часом все активніше почав користуватися карткою, робити замовлення в магазинах, переказувати кошти рідним й т.і…і ось одного суботнього ранку картка блокується із залишком власних коштів, звертаюсь до підтримки — вимога надати підтвердження власних доходів з довідками, листом пояснення та підписом Дією, все надаю, розписую, дохід не офіційний так все і розписую, тут починається найцікавіше, хоча терміни розгляду оголошують до 2 робочів днів від банка тиша, поки сам не звертаюся до чату підтримку в ТГ ніяких дій немає, як тільки пишу, вони починають казати, що їм щось не підходить у документах…добре, отримую нове посилання, оновлюю дані анкети, обігу й таке іншу одразу й відправляю, знову тиша, знову пишу сам і знову отримую відповідь, що їх не влаштовує щось, а чому мені сам банк не повідомляє про це та не зв’язується не зрозуміло…в діалозі через обурення та відсутність обґрунтування, що саме їх не влаштовує та готовність надати пояснення по будь-якій транзакцію отримую «очікуйте, передамо звернення до профільного відділу й зникає чат», тобто, весь час співробітники самостійно завершують чат листування не надавши відповідь, я пишу питання — в чаті — тиша (є скріни), пишу з іншого номера ТГ, там просять авторизацію за фінансовом номером, надаю, і, о, диво, починають там вже відповідати…підштовхують до закриття рахунку в банку і готові самі за мене навіть заповнити заяву, погоджуюсь, підписую їй через Дію, надсилаю, відповідають:

«Картка закривається протягом одного робочого дня — після цього провести по ній будь-які операції вже буде неможливо.
Закриття самого рахунку триває до 45 календарних днів. Розуміємо, що це може здаватися довго, однак це вимога платіжної системи мастеркарду, і ми не можемо обійти ці правила (

Хочемо запевнити: хвилюватися не потрібно — це стандартний банківський регламент, і для вас додаткових дій не передбачено. Якщо виникнуть питання — із радістю допоможемо!)"

Добре, нехай так, питаю одразу, а як можна закрити рахунок, якщо на ньому ще є залишок, спочатку його переказують на вказані мною ж реквізити, а потім нульовий закривають…відповіді немає, написали повідомлення:
«Наразі маємо технічну паузу, тому поки не можемо повноцінно допомогти з вашим питанням. Перепрошуємо за незручності 🙏

Будь ласка, напишіть нам ще раз приблизно через годину — сподіваємось, до цього часу все вже працюватиме у звичному режимі ❤️"

Пишу через годину — тиша в чаті на 2 дні…
Пишу через день, питаю, що з моєю карткою?! Оператор підключається і видає:

«На жаль, стався технічний збій, тому попередній оператор не передав Вашу заяву на опрацювання»

Ви жартуєте? а яким чином я мав дізнатися про цей збій, були робочі дні, ніхто нічого не повідомив, не зв’язався банк поки я сам знову не пишу в підтримку, тобто, якщо я тиждень би не звертався, то збій так і остався так без просування справи?! ОПЕРАТОР ПЕРЕДАВ ЗНОВУ НА ОПРАЦЬОВАННЯ ЗАЯВУ ЛИШЕ ПІСЛЯ ПОВТОРНОГО ЗВЕРНЕННЯ З МОГО БОКУ, А ЧИМ ЗАЙМАЄТЬСЯ БАНК ???

Це навмисно затягування часу з закриттям рахунку, щоб не віддавати мої кошти та утримувати їх якомога довше в себе…

Нікому не раджу відкривати тут рахунок, бо банк не цінує клієнтів, служба турботи відсутня від слова зовсім, або враження, що набрали студентів на мінімалку, якім байдуже, що і коли відповісти, аби відсидіти зміну…

Зберіг всі листування, очікую 45 днів від дня коли надав заяву, якщо не будуть виконані умови пишу скаргу в НБУ з усіма цими скрінами

snu32172260
snu32172260
19 вересня 2026, 12:04
Доречі, забув, додати, що в додатку Розетка також є ніби то служба турботи, при натисканні перекидує тебе на ТГ канал Розетка допомога, а там завжди тиша, ще місяць тому написав запит — тиша…

Курс валют в Юнекс Банку

Курс валют в Юнекс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Відгуки про Юнекс Банку 📝 / Аутсайдер серед банків по рівню компетенції співробітників та підтримки клієнтів