Якщо потрібні проблеми то відкрий картку Rozetka від банку Unex

Відкрив «диво картку» Rozetka від банку Unex,

Банк одразу надав кредитний ліміт.

Скориставшись кредитними коштами (купівля в магазині Розетка) банк
запросив документи про походження коштів, а після звернення на гарячу лінію взагалі картку було заблоковано.

Питання до банку, якщо у вас є питання по походженню коштів, чому його не задавати до встановлення ділових відносин?

як висновок, обходьте цю установу стороною.
Юнекс Банк
Руслане, хочемо з’ясувати причини запиту документів та встановлення обмеження за рахунком.
Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення ваші ПІБ та ідентифікаційний код.
Ми перевіримо інформацію за рахунком і після цього зв’яжемося з вами та надамо конкретне пояснення.
Полезный комментарий
RuslanL 16 вересня 2026, 12:04
Дякую редакції Мінфін що є можливість написати відгук. Питання було вирішено, трапилася технічна помилка, так прокоментував банк. Моя думка, фінансовий моніторинг кредитні кошти сприйняв за мої власні і про всяк випадок після мого звернення на гарячу лінію заблокував рахунок. В подальшому під час розгляду банк вийшов сам на себе (це іронія) і розблокував рахунок. Хто планує користуватися продуктами банку, будьте готові до технічних помилок і небажанням операторів гарячої лінії (яка називається Турбота) будь в чому вам допомогти.

RuslanL
RuslanL
16 вересня 2026, 12:04
Корисний коментар

Курс валют в Юнекс Банку

Курс валют в Юнекс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Відгуки про Юнекс Банку 📝 / Якщо потрібні проблеми то відкрий картку Rozetka від банку Unex