Жахливий банк

Проблема вирішена
Валерия Раченко
Чоловік військовий, кожен місяць блокують картку, кожен раз одне й те саме, купа пояснень з його сторони постійно якісь перевірки, звізди гроші, хоча там чітко написано нарахування військової частини, для вирішення проблеми запрошують у відділення, як людина яка фактично живе у лісі може приїхати по їх щучому велєнію, далі смс банкінг, добре, чекайте смс, смс куди? як на позиціях немає мобільного зв’язку, можливості отримання смс у месенджер немає, зараз потрібні кошти негайно, а вони просто заблоковані!
Юнекс Банк
Дякуємо, що написали нам про цю ситуацію. І окремо хочемо подякувати вашому чоловікові за службу та захист України. Розуміємо, наскільки складно вирішувати банківські питання, коли людина перебуває на службі, особливо якщо зв’язок із нею нестабільний.
На жаль, у вашому відгуку недостатньо даних, щоб ми могли точно визначити рахунок, про який йдеться. Водночас ми зі свого боку перевірили картки клієнтів із таким самим прізвищем, як у вас, — серед них заблокованих карток не виявили.
Якщо проблема із блокуванням картки вашого чоловіка все ще актуальна, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення та надайте дані для його ідентифікації (ПІБ або ідентифікаційний код чоловіка). Це допоможе нам знайти профіль саме вашого чоловіка, перевірити ситуацію та вирішити питання дистанційно, щоб йому не довелося їхати до відділення.
Якщо нам не вдасться зв’язатися з вашим чоловіком, він може написати нам у чат, коли матиме зв’язок:
Також завжди можна зателефонувати нам за номером: 0 800 3 111 33.
Ще раз дякуємо вам за звернення, а вашому чоловікові — за службу.

Коментарі

Курс валют в Юнекс Банку