Проблема з пільговим періодом по картці

В квітні виратив з картки «розетка» 4311.37 грн, в травні у застосунку була відображена ця сума для пільгового періоду, 11.05.2026 я вніс на картку 4 400 грн. За декілька днів звернув увагу що сума для пільгового періоду в застосунку не змінилась, 16.05 звернувся в підтримку де мені повідомили що все ок, суму що я погасив вони бачать та попросили прислати скріншот з додатку, все так і зробив. В кінці травня звернувся додатково в чат що сума все ще відображаєтсья на що отримав відповідь що «запит передано до ІТ …».
І о чудо 01.06 мені виставляют відсотки за користування кредитом так нібо я не вніс суму для пільгового періоду.
Після цього я ще 2 рази в червні спілкувався з підтримкою по телефону (рахували витрати і підтверджували що суму я вніс достатню, співробітники сами дивувались що це трапилось), обіцяли розібратись та як завжди ЖОДНОГО разу після моїх звернень зворотнього зв’язку не було.

Клієнтський сервіс просто жах (більше хочеться написати матюк звісно).
Якщо все-таки не вирішться питання найближчим часом звернусь листом до НБУ, нехай вже потім їм відписують що тут трапилось.
Юнекс Банк
Добрий вечір! Дякуємо за ваше звернення.
Ми перевірили інформацію та підтверджуємо, що у травні ви внесли достатню суму для виконання умов пільгового періоду.
Нарахування відсотків у червні відбулося помилково, тож банк уже повернув списану суму на ваш рахунок.
Щиро перепрошуємо за цю ситуацію та завдані незручності.

Коментарі

Курс валют в Юнекс Банку

Курс валют в Юнекс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Відгуки про Юнекс Банку 📝 / Проблема з пільговим періодом по картці