Карта Розетка від Юнекс Банк

Mad Stallion 20 лютого 2026, 14:19
Якщо маєте залізні нерви, то ласкаво просимо до «пекла». Оформлення самої карти не займає багато часу, але сюрприз чекає на вас згодом. Цей банк передає ваші дані всім конторам які надають легкі кредити. Спам СМС, спам листи на пошту, всі контори Groshi і подібні вас закидають своїм лайном. По 20−30 смс кожного дня. Теж саме на пошту. Здається що це саме такий банк як и контора Швидко гроші.
Юнекс Банк
Unex Bank 23 лютого 2026, 17:12
Дякуємо за ваш відгук!

Повідомляємо, що обробка й захист ваших даних здійснюються виключно відповідно до вимог законодавства України, зокрема Закону України «Про захист персональних даних», а також внутрішніх політик інформаційної безпеки банку.

Тож банк не передає персональні дані клієнтів стороннім фінансовим компаніям або сервісам мікрокредитування без законних на те підстав та згоди клієнта.

Anna198605
Anna198605
21 лютого 2026, 19:41
Так, підтверджую, мала «щастя» оформити через Розетку кредит і почалось цілодобове сповіщення у всі можливі способи. Вайбер, електронна пошта, звичайні смс та купа дзвінків на телефон з пропозицією кредиту. Це просто жах!!! Дуже шкоду, що зв’язалась з цим банком. А ще, завантажила застосунок на телефон, зареєструвалась, увійшла і не побачила кредит, який відкрито на моє ім'я. Договір є, графік теж, а як мені контролювати чи зараховано моюоплату?!! Чи не має пені? Дуже все підозріло! Я прямо розчарована в розетці, як можна було співпрацю з установою, котра не надає чіткої та прозорої звітності.
Unex Bank
Unex Bank
23 лютого 2026, 17:11
Дякуємо за ваш відгук! Повідомляємо, що обробка й захист ваших даних здійснюються виключно відповідно до вимог законодавства України, зокрема Закону України «Про захист персональних даних», а також внутрішніх політик інформаційної безпеки банку. Тож банк не передає персональні дані клієнтів стороннім фінансовим компаніям або сервісам мікрокредитування без законних на те підстав та згоди клієнта.
Mad Stallion
Mad Stallion
25 лютого 2026, 9:52
«Картка Розетка є партнерським продуктом магазину Розетка та Юнекс Банку, тому дійсно Вам можуть надходити рекламні пропозиції»
12:5З
Дякуємо за звернення!
Під виглядом рекламних пропозицій ви і надаєте дані клієнтів тим непорозумінням з кредитами

Курс валют в Юнекс Банку

Курс валют в Юнекс Банку