Банк не викликає довіри, ОДНОЗНАЧНО
Курс валют в Юнекс Банку
Якось дивно, коли працівники пропонують оформити карту, а не можна. Сама вже була зацікавлена отримати карту під депозит для зручності.
Працівники не змогли пояснити відмову в оформленні карти, але депозит оформити можна було без карти, я засумнівалась в доцільності розміщення депозиту, оскільки читала відгуки і про блокування рахунків без причини і про 20% комісії за повернення коштів.
В моєму розумінні, якщо банк забороняє оформити супровідний продукт — картку, тоді що банку забороняє потім заблокувати гроші депозиту і вимагати сплатити 20% комісії за повернення? Це мене найбільше лякає
Якщо програма не дає оформити карту під депозит, через тиждень програма може заблокувати і сам депозит, а дарувати 20% від своїх зароблених грошей у мене немає бажання.
Тому банк не раджу
Щиро шкодуємо, що ваше перше знайомство з нами не виправдало очікувань.
Хочемо запевнити: банк не може «забрати» ваші кошти. Комісія, про яку йдеться, застосовується лише у випадках повернення коштів при розірванні ділових відносин і прямо передбачена тарифами та договором, з якими ви ознайомилися при відкритті продукту.
Наш банк, як і інші ліцензовані установи, працює відповідно до законодавства та вимог НБУ, тому певні рішення можуть прийматися автоматично в межах регулювання. Відмова в оформленні картки зазвичай є результатом окремої автоматизованої перевірки за регуляторними правилами і не впливає на можливість розмістити кошти на депозиті.
Якщо у вас залишилися запитання, напишіть нам, будь ласка, у приватні повідомлення, оскільки, на жаль, ви не залишили ваші контактні дані.
Дякуємо за звернення.