За НОВОГО клієнта навіть не тримаються
Курс валют в Юнекс Банку
Запитав ручний перегляд — відмова — «у нас кампуктер щітаєт». Написав юридичне зауваження про порушення моїх прав такою автоматизацією — отримав відписку. Чекав на відповідь півтора місяці, упродовж яких мені казали, що питання досі в обробці. А потім з’ясувалося, що воно не в обробці і відповідь мені надавали — куди я так і не зрозумів.
Єдиний плюс — наказали співробітника служби підтримки, який відмовлявся прийняти моє звернення.
Перша спроба дізнатися про банк та стати клієнтом і як наслідок, я назавжди забуваю про його існування і буду пропагувати знайомим тільки все негативне про банк.
Ось чого коштує відмова у встановленні навіть символічного ліміту — я пішов на принцип. Інші банки довіряють, Юнекс довіряє «кампуктеру». Що ж 🙂
Ми використовуємо автоматизацію й сучасні скорингові моделі, щоб ухвалювати швидкі, прозорі й об’єктивні рішення. Якщо потрібна додаткова перевірка — наші фахівці з радістю розглянуть вашу ситуацію особисто.
На жаль, у наведеному вами повідомленні немає ідентифікаційних даних (ПІБ, дата звернення, канал комунікації тощо), тому ми не можемо повністю перевірити описану вами ситуацію. Якщо ви готові до конструктивного розгляду — надішліть, будь ласка, у приватні повідомлення ваші контактні дані або інформацію про запит. Ми все детально перевіримо і повернемося з чітким роз’ясненням.
Дякуємо за звернення — ми цінуємо зворотний зв’язок і готові допомогти.