Утримують кошти за товар який не надіслали

25.12 мною була зроблена покупка на сайті розетка на суму 26.600, кошти переведені на картку розетки юнекс банку.Лише 29.12 мене повідомили що товару немає в наявності, та кошти мені повернуть від 3 до 30 днів!!! Звісно я скаржилась всюди! Сьогодні 30.12 кошти зʼявилися на картці розетка, але зняти я їх не можу, знову я маю чекати 3 дні!!! Це заволодіння моїми коштами з шахрайською метою!!! Розірвання договору було через те що товар за який я заплатила кошти не було в наявності!!! Кошти більше тижня я не можу отримати!!! Це просто знущання!!!
Юнекс Банк
Дякуємо за звернення та розуміємо ваше обурення ситуацією.

Картка «Розетка» емітована нашим Банком. Банк забезпечує технічне обслуговування платіжної картки та проведення фінансових операцій. Водночас питання, пов’язані з наявністю товару, скасуванням замовлення, строками повернення коштів за товар та внутрішніми регламентами обробки таких повернень, належать маркетплейсу Rozetka.

Повернення коштів відбувається у два етапи:

Ініціація повернення Rozetka — строки визначаються продавцем.
Зарахування коштів — з нашої сторони все відбувається миттєво.

Банк не утримує кошти та не має можливості прискорити процес, оскільки він регламентований правилами платіжних систем і процедурами продавця. Ознак шахрайських дій з боку Банку в даній ситуації немає.

Рекомендуємо для уточнення строків та причин затримки звертатися безпосередньо до служби підтримки Rozetka, як до сторони, що приймала оплату, повідомляла про відсутність товару та ініціювала повернення.

Qwerty1999
Qwerty1999
30 грудня 2025, 17:01
Чому не скаржитесь на Розетку, яка
надурила вас з наявністю товару на час оплати,
а замість Розетки морочите голову банку.

Курс валют в Юнекс Банку

Курс валют в Юнекс Банку

Головна / Банки України 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Відгуки про Юнекс Банку 📝 / Утримують кошти за товар який не надіслали