Служба підтримки жахлива

Проблема вирішена
Iryna2024 6 серпня 2025, 14:14
Служба підтримки жахлива, таке враження що сидять тінейджери, які нічого не розуміють, нічого не знають і на за що не відповідають.
Яку надати відповідь схоже що питають у рандомайзера. Бо спочатку надають одну інформацію, потім після моїх наполягань що вона не відповідає дійсності, надають іншу.
Сьогодні звернувся з простим питанням: де в мобільному застосунку побачити рух коштів по рахунку ФОП?
В результаті 40 хвилин займалися моїм питанням, очікували відповідь від якогось іншого відділу, а в результаті написали щоб я чекав і мені передзвонять для консультації. Вже півдня пройшло. Ніхто не дзвонив.
І це на просте питання :)
Компетенція на рівні випадкових перехожих з вулиці.
А це нагадую банк!!! :)))
Якому люди ніби як мають довіряти свої кошти. Як же тут довіряти, якщо нічого ніхто не знає і ні за що не відповідає.
Юнекс Банк
Unex Bank 7 серпня 2025, 17:58
Дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що взаємодія із Центром турботи залишила негативне враження.
Інформація про рух коштів за рахунком ФОП відображається у Клієнт-Банку (окремому застосунку для підприємців). У додатку UnexBank.Online, який використовується для обслуговування фізичних осіб, інформація щодо рахунків ФОП не відображається.

Центр турботи передав Ваш запит на менеджера Вашого відділення. З Вами зв’яжуться та проконсультують щодо користування рахунком ФОП.

Перепрошуємо за незручності та тривалий час очікування. Ми цінуємо Вашу довіру та робимо все можливе, щоб покращити якість обслуговування.

Коментарі

Курс валют в Юнекс Банку