Відгук про роботу служби підтримки
Курс валют в Юнекс Банку
Що не спитай — відповіді по півгодини, а то й по півдоби…
… компетенцій — нуль — хоче відповідає, не хоче — не відповідає такий собі опєратор Міша…
Платежі хочемо так проводимо, хочемо по іншому (а не так як у регламенті книжка від НБУ пише).
Не дуже рекомендую до постійної співпраці чи (не дай Боже!) щоденного користування
Ми у Центрі турботи Банку дотримуємось стандартів обслуговування, діємо в рамках наданих повноважень та забезпечуємо етичну, зважену і професійну взаємодію з клієнтами. У свою чергу, ми наголошуємо на взаємній повазі у спілкуванні та недопущенні особистих образ чи принижень, взаємному дотриманні права на честь та гідність.
Нашим пріоритетом є надання якісних відповідей. У деяких випадках оператор звертається до інших підрозділів Банку, аби надати клієнту виключно точну та підтверджену інформацію. Нам шкода, що для надання відповіді Вам нам знадобилося більше часу, ніж хотілося б.
Щодо розрахункових операцій та переказів, то Банк здійснює їх у повній відповідності до вимог чинного законодавства та нормативних документів НБУ, включно з регламентом роботи платіжної інфраструктури. Платежі виконуються у визначені строки, передбачені правилами СЕП.
Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу та дякуємо за Вашу активну позицію. Завжди на зв`язку.