Шахрайське Кредитування в Юнексбанку
- Volodymyr Dozirtsiv
- 13 березня 2025, 23:56
Треба читати кредитний договір і після внесення останнього платежу закрити кредитний рахунок і взяти довідку про закриття
Курс валют в Юнекс Банку
Але 11 березня приходить повідомлення про борг (місяць, коли взагалі не повинно бути платежів, бо кредит сплачено).
Звідки взявся борг 335 грн?
Чому оператор надає неправдиві дані?
Чому банк чекає, поки виростуть відсотки, а потім повідомляє, що з однієї копійки набігло 335 грн?
Чому ці шахраї продовжують працювати?
Скільки негативних відгуків, а цих шахраїв ніхто не карає!
Згідно з пунктом 3.16 Правил (договірних умов) надання споживчого кредиту (з якими ви ознайомилися, про що поставили підпис у Кредитному договорі), для дострокового погашення кредиту необхідно подати заяву. У такому випадку всі кошти, які ви вносите на рахунок, одразу спрямовуються на закриття кредиту в повному обсязі. Однак, оскільки заява на дострокове погашення не була вами подана, кошти залишилися на Транзитному рахунку та були автоматично перераховані на Рахунок для погашення кредиту лише у розрахункову дату.
За час, що минув між внесенням коштів і їх перерахуванням, була нарахована комісія за користування кредитом, що і вплинуло на загальну суму до закриття. Це стандартний процес, який регулюється умовами договору.
Також хочемо звернути увагу на те, що під час вашого звернення до Центру турботи оператор у своїй відповіді на ваш дзвінок надав вам вичерпну інформацію щодо статусу вашого кредиту та процедури його дострокового погашення, зокрема, щодо необхідності написання заяви на дострокове погашення кредиту. Але відповідну заяву від вас банк не отримав.
Нам шкода, що ви потрапили у таку ситуацію. Щоб уникнути подібного у майбутньому, ми рекомендуємо подавати заяву на дострокове погашення кредиту. Це дозволяє одразу спрямувати внесені кошти на закриття заборгованості та уникнути додаткових нарахувань.
Сподіваємося на ваше розуміння і щиро дякуємо вам за співпрацю із Unex Bank!