Мінфін - Курси валют України

Юнексбанк застряг в минулому сторіччі

Три літри 19 січня 2025, 8:00
НБУ рапортує про перехід на СЕП 4.01 і те що тепер платежі мають проходити не довше ніж за 10 секунд.

Юнексбанк декларує що працює за СЕП затвердженному на XXVII з'їзді КПРС, цитую відповідь підтримки:
* 07:31
Якщо Ви робите подібний переказ в неопераційний час банку, то зарахування по рахунку відбувається на наступний робочий день банку.
* 07:32
Коли статус «В обробці» зміниться на «Виконано» відбудеться зарахування по рахунку і можна буде оформити квитанцію.
Юнекс Банк
Unex Bank 19 січня 2025, 12:01
Дякуємо за Ваш відгук і хочемо надати пояснення стосовно роботи платежів.

Обробка платежів у Банку регулюється чинним законодавством, внутрішніми положеннями Банку та умовами Договору про комплексне банківське обслуговування, які визначають порядок виконання фінансових операцій. Якщо переказ ініціюється в неопераційний час Банку, його виконання відбувається на наступний робочий день. Це пов’язано з необхідністю забезпечення безпеки транзакцій та дотримання внутрішніх процедур.

Також, хочемо звернути Вашу увагу, що перекази з картки на картку відбуваються миттєво.

Ми цінуємо Вашу думку та враховуємо зауваження для вдосконалення сервісу. Дякуємо за довіру та співпрацю!

Три літри
Три літри
20 січня 2025, 9:08
Гроші дійшли о 8:50 понеділка

Головна / Банки України 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Відгуки про Юнекс Банку 📝 / Юнексбанк застряг в минулому сторіччі