Не за"язуйтеся з цим банком!
Курс валют в Юнекс Банку
І що я бачу, вже з 06.10 2024 року банк мені відкрив новий депозит раніше терміну закриття попереднього депозиту
На прохання 06.10.2024 закрити депозит, який має початися 06.10.2024 банк мені відмовив.
Шарлатани!!!
Мають людей за необізнане бидло!
Це мій останній депозит в ц ому банку.
Чого і вам бажаю!
Тут поважають тільки гроші, а їх власників -ні.
Нам справді прикро, що з вами сталася така ситуація. Проте хочемо зауважити кілька важливих деталей, які, сподіваємося, стануть у нагоді й іншим нашим вкладникам.
По-перше, опція автопролонгації не є обов’язковою. Вона може бути включена або відключена як під час оформлення депозитного договору, так і впродовж всього терміну його дії. Зробити це можна у будь-який зручний спосіб: самостійно у мобільному застосунку в режимі 24/7, телефоном за безкоштовним номером Центру турботи або у відділенні.
Жодних обмежень на таку дію з боку банку не передбачено.
По-друге, згідно умов договору банківського вкладу, з яким можна ознайомитися завчасно на нашому сайті, а також при підписанні, якщо опція автопролонгації підключена, повідомити про її відключення слід за 2 робочі дні до завершення строку вкладу (цей пункт у договорі навіть виділено жирним шрифтом).
Ваш депозит був розрахований на 93 дні та закінчувався, відповідно до договору банківського вкладу, 07.10.2024. Станом на 05.10.2024 ми не отримували від вас повідомлень про скасування автопролонгації по жодному з доступних каналів. Саме тому у визначений термін депозит було автоматично продовжено на той самий термін за актуальною відсотковою ставкою.
Ще раз хочемо підкреслити, що описані вище умови є стандартними, доступні для ознайомлення у будь-який час. А керування функцією автопролонгації доступне кожному вкладнику в режимі 24/7 у застосунку.
Якщо у вас є додаткові питання, зв’яжіться з нами, будь-ласка, за телефоном Центру турботи 0 800 3 111 33. Дякуємо!