Мінфін - Курси валют України

Банк — не банк

ValNa82 2 жовтня 2024, 10:15
Шахраї викрали акаунт в телеграмі і просили кошти скинути на карту Юнекс банку.
Звістно, звістно ж зателефонувати до банки не вдалося.

Знаєте чому «тигри» — тому що там постійно зайнято.

Мене даже не цікавить відповідь банку — що Ви могли написати в телеграм чи вайбер розписати Вашу проблему, очікувати вирішення Вашої проблеми, тому ми для банку важливі всі клієнти)))
Коли в пінсіонера зламують акаунт — він не може окрім як зателефонувати, а не розбиратись в Ваших ботах. Тим більше що це картка шахраїв в Вашому банку відкрита, а не людини яка пострадала від злому акаунта.

Так що майте на увазі…
Юнекс Банк
Unex Bank 3 жовтня 2024, 9:37
Вітаємо!

Перш за все, ми щиро шкодуємо, що Ви стали жертвою шахраїв. Щодо Центру турботи, то він працює цілодобово, а на дзвінки завжди відповідають справжні люди, а не боти чи якісь алгоритми. Проте у періоди підвищеного навантаження або навпаки, в нічний час, коли працює обмежена кількість спеціалістів, дійсно можливі складнощі із швидким з’єднанням з оператором. На жаль, виключити їх неможливо.

Проте. По-перше, в таких випадках спеціаліст перетелефоновує клієнту самостійно. А по-друге, про що ви слушно зауважили, завжди є можливість більш оперативного зв’язку через Viber або Telegram. Тут також відповідають «живі» спеціалісти.

Крім цього, клієнти завжди можуть залишити відгук на сайті – всі звернення ми ретельно аналізуємо та обов’язково надаємо відповідь. А у мобільному застосунку є опція миттєвого блокування картки.

Наостанок зауважимо, що ми, як і багато інших банків, докладаємо чимало зусиль для боротьби з шахрайськими схемами, співпрацюємо з правоохоронцями та беремо активну участь в просвітницьких ініціативах регулятора.

Ще раз наголошуємо: якщо з будь-яких причин не вдається зв’язатися з Центром турботи телефоном, можна скористатися альтернативними каналами комунікацій через Viber або Telegram.

2 жовтня 2024, 12:20
Незрозуміло яким боком банк до вашого акаунта в телеграмі.
2 жовтня 2024, 13:11
Не бачу нічого не зрозумілого — «просили кошти скинути на карту Юнекс банку»
2 жовтня 2024, 14:06
Звідки людина знає що то була карта Юнекc-банку?
Просили безпосередньо в автора чи у інших?
Чому автор не звернувся до поліції с заявою про шахрайство?
2 жовтня 2024, 15:34
Є сервіси, які по номеру картки визначають приналежність до картки до того чи іншого банку.
Взом акаунта — в такому разі потрібно діяти миттємо.
Поліція — розгялядає справи, після наявності складу злочину, тоді потрібно чекати поки хтось перекине кошти, і потім звертатись.
2 жовтня 2024, 20:48
Я знаю про ці сервіси, але звідки про них знає пенсіонер який не вміє захищати свій телеграм акаунт та дзвонить в банк замість дзвінка в поліцію?
3 жовтня 2024, 8:34
Так, звісно мабуть не кожен пенсіонер зможе найти ці сервіси (але не всі)

Якщо не знаєш вихід — дзвонити в поліцію і чекати коли поліція «митємо» розбереться, поки шахраї будуть відправляти смс)

Але факт один, контакт центр Юнеск банку не працює після 18.00.

3 жовтня 2024, 13:58
Оцю б інформацію про 18:00 да у відгук