Банк — не банк

Шахраї викрали акаунт в телеграмі і просили кошти скинути на карту Юнекс банку.
Звістно, звістно ж зателефонувати до банки не вдалося.

Знаєте чому «тигри» — тому що там постійно зайнято.

Мене даже не цікавить відповідь банку — що Ви могли написати в телеграм чи вайбер розписати Вашу проблему, очікувати вирішення Вашої проблеми, тому ми для банку важливі всі клієнти)))
Коли в пінсіонера зламують акаунт — він не може окрім як зателефонувати, а не розбиратись в Ваших ботах. Тим більше що це картка шахраїв в Вашому банку відкрита, а не людини яка пострадала від злому акаунта.

Так що майте на увазі…
Юнекс Банк
Вітаємо!

Перш за все, ми щиро шкодуємо, що Ви стали жертвою шахраїв. Щодо Центру турботи, то він працює цілодобово, а на дзвінки завжди відповідають справжні люди, а не боти чи якісь алгоритми. Проте у періоди підвищеного навантаження або навпаки, в нічний час, коли працює обмежена кількість спеціалістів, дійсно можливі складнощі із швидким з’єднанням з оператором. На жаль, виключити їх неможливо.

Проте. По-перше, в таких випадках спеціаліст перетелефоновує клієнту самостійно. А по-друге, про що ви слушно зауважили, завжди є можливість більш оперативного зв’язку через Viber або Telegram. Тут також відповідають «живі» спеціалісти.

Крім цього, клієнти завжди можуть залишити відгук на сайті – всі звернення ми ретельно аналізуємо та обов’язково надаємо відповідь. А у мобільному застосунку є опція миттєвого блокування картки.

Наостанок зауважимо, що ми, як і багато інших банків, докладаємо чимало зусиль для боротьби з шахрайськими схемами, співпрацюємо з правоохоронцями та беремо активну участь в просвітницьких ініціативах регулятора.

Ще раз наголошуємо: якщо з будь-яких причин не вдається зв’язатися з Центром турботи телефоном, можна скористатися альтернативними каналами комунікацій через Viber або Telegram.

2 жовтня 2024, 12:20
Незрозуміло яким боком банк до вашого акаунта в телеграмі.
2 жовтня 2024, 13:11
Не бачу нічого не зрозумілого — «просили кошти скинути на карту Юнекс банку»
2 жовтня 2024, 14:06
Звідки людина знає що то була карта Юнекc-банку?
Просили безпосередньо в автора чи у інших?
Чому автор не звернувся до поліції с заявою про шахрайство?
2 жовтня 2024, 15:34
Є сервіси, які по номеру картки визначають приналежність до картки до того чи іншого банку.
Взом акаунта — в такому разі потрібно діяти миттємо.
Поліція — розгялядає справи, після наявності складу злочину, тоді потрібно чекати поки хтось перекине кошти, і потім звертатись.
2 жовтня 2024, 20:48
Я знаю про ці сервіси, але звідки про них знає пенсіонер який не вміє захищати свій телеграм акаунт та дзвонить в банк замість дзвінка в поліцію?
3 жовтня 2024, 8:34
Так, звісно мабуть не кожен пенсіонер зможе найти ці сервіси (але не всі)

Якщо не знаєш вихід — дзвонити в поліцію і чекати коли поліція «митємо» розбереться, поки шахраї будуть відправляти смс)

Але факт один, контакт центр Юнеск банку не працює після 18.00.

3 жовтня 2024, 13:58
Оцю б інформацію про 18:00 да у відгук