Мінфін - Курси валют України

Встановити

Слоган банка: если надо, забьем на всех

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Klostry 29 травня 2024, 23:05
В 8 утра обратились в чат поддержки с простым вопросом. Через незначительное время подключился оператор, который сообщил, что ему нужно проверить информацию для предоставления ответа. Через пару часов оператор поставил уточняющий вопрос и получив на него ответ снова исчез) Ближе к обеду решили спросить, все ли с ним в порядке? Оператор сообщил, что ещё проверяет информацию! До 8 вечера больше его не беспокоили, возможно необходимо было время для правильного формирования ответа на достаточно простой вопрос. Но после 8 вечера все же решили поинтересоваться о том, как долго еще планируется проверка информации, на что подключился уже новый оператор и все началось сначала!!!) Ответ уже нового оператора в 22:30 этого же дня: «проверить информацию сможете завтра с 9 утра»))))))
О том, чем же целый день занимался предыдущий сотрудник, нам решили не сообщать.
Юнекс Банк
Відповідь банку
Unex Bank 30 травня 2024, 16:16
Вітаємо! Нам дуже шкода, що ваше враження від нашої взаємодії було не таким, як ми бажали. Проте дозвольте нам висловити наше бачення ситуації.

По-перше, ваш запит було прийнято нами негайно для обробки, хоча для детальної перевірки нам дійсно знадобився час.
По-друге, після ретельного аналізу ми негайно відповіли і надали необхідну допомогу у вирішенні питань, пов'язаних із вашим запитом.

Як висновок: питання вирішено в повному обсязі.

Коментарі - 2

+
0
Klostry
Klostry
30 травня 2024, 17:01
#
По-перше, відсутність протягом більш ніж 24 годин аргументованої відповіді від підтримки у чаті жодним чином не сформувало враження клієнта про те, що питання дійсно було «негайно принято для обробки». Навпаки, таке ставлення зміцнило впевненість у відсутності зацікавленості представників банку допомогти з вирішенням питання.

По-друге, є певні сумніви, що клієнту буде «приємно» декілька раз звертатися до чату та просити повідомити про хід вирішення його питання. При цьому кожного разу ще й підключатиметься новий оператор, якому необхідно все заново пояснювати. А наступного дня взагалі не реагуватимуть на звернення в чаті.

По-третє, невже так важко повідомити, що банку ще потрібен час, про клієнта не забули, інформацію шукають, можливо сповістять наступного дня, а якщо і не наступного, то про це також повідомлять тощо?

Як висновок: лише після дзвінка клієнта наступного дня на гарячу лінію, надали запитувану інформацію. Вважаємо таке вирішення не є належним і точно не можливо оцінити як «негайне».
+
0
Unex Bank
Ответ банка
Unex Bank
31 травня 2024, 12:04
#
Щиро вдячні за сприяння у вдосконаленні нашої роботи в обслуговуванні клієнтів. Ми відзначили ваші зауваження щодо потреби у частішій відписці під час тривалої перевірки. Зрозуміло, що чекати може бути непросто, тому ми вже внесли корективи до нашої системи сповіщень.

Щодо конкретного запиту, ми підтверджуємо, що нам вдалося надати повну відповідь на запит. Ваше впевнення в нашій роботі дуже важливе для нас, і ми завжди стараємося виправдати ваші очікування. Зауважте, що іноді вирішення питань може займати трохи більше часу, але ми завжди віддані наданню якісної та вчасної підтримки наших клієнтів. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Юнекс Банку

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.35 45.8
USD 41 41.51
Всі курси банку

Курс валют в Юнекс Банку

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.35 45.8
USD 41 41.51
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Відгуки про Юнекс Банку 📝 / Слоган банка: если надо, забьем на всех