Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк НЕ виконує своїх зобов"язань по виплаті переказів!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
GOlka 20 березня 2012, 13:10
Мені кілька разів пересилали гроші з Італії, так їхні менеджери мене переконували, що в них такої системи переказів немає (некомпетентні)!!! потім через низку дзвінків до Києва — я все таки отримувала ці перекази! але останнього разу свій переказ так і не отримала!!! з вини УкрСоцбанку! вони вимагають в мене номер переказу, якого згідно угоди по системі «сан-паоло» — не потрібно, необхідно пред«явити лише паспорт! Більше того, на гарячій лінії кажуть, що банк з технічних причин не може здійснити виплату! на гарячій лінії Менеджер відділення мене переконує, що таких переказів в банку немає!, гарячі лінія запевняє, що переказ є в системі, — касир зобов»язаний мені його виплатити, а контакт-центр — банк визнає свою вину, але виплати не може...!!! Що ж це за банк, який не дотримується міжнародних угод!!!????? банк в Італії звідки пересилали гроші буде скаржитись! вони здивовані чому такі проблеми з виплатою по цій системі саме в Україні??? в інших країнах все без проблем! мені бракує слів!!! а хто поверне мені втрачений час і гроші, відправнику — комісії за відправку та повернення переказу??? Я дуже розчарована в цьому банку і обурена їхній політиці «відкритості до клієнта» ???

Коментарі - 5

+
0
kef
kef
21 березня 2012, 9:27
#
Добрый день, GOlka!

Если есть проблема с этим банком — пойдите в другой. Попробуйте по другой системе деньги переводить. Зачем наступать на одни и те же грабли??? Укрсоц — крупный банк и от одной Вашей проблемы у них ничего не измениться.

P.S. Я не знаю систему «сан-паоло», но что то мне подсказывает — что это не Уникредитбанка система, а банка «Интеза Сан -Паоло»

Уникредитбанк владеет банком Укрсоц
Интеза Сан Паоло владеет Правекс Банком

Во всяком случае — удачи Вам!!!
+
0
GOlka
GOlka
22 березня 2012, 22:56
#
Kef, добрий вечір! вдячна за коментар! Укрсоцбанк — великий системний банк, та обов«язково повинен відповідати за свої зобов»язавння перед клієнтом!!! попередні рази я отримувала гроші і останнім часом не було проблем з отриманням! мені та відправнику зручно користуватись цією послугою, якщо «вона працює» як слід! через «сан-паоло» в Укрсоці теж можна отримати переказ(вони його виплачують через софт або контакт). Банк (чи будь-яке інше підприємство) незалежно від своїх розмірів повинно нести відповідальність за свої дії!!! Перепрошую, якщо Банк пропонує таку послугу та має міжнародну угоду, то нехай цю послугу надає!!!
+
0
GOlka
GOlka
22 березня 2012, 22:59
#
Тепер я піду в інший банк :) але просто так не залишу цю ситуацію! я зі свого боку написала скаргу в НБУ та до центр. офісу банку відправник в Італії зі свого боку напише скаргу у відповідні інстанції! справа принципу!
P.S: не знаю чи буде результат, але трохи вгамую свої емоції :)
+
0
kef
kef
23 березня 2012, 8:41
#
Добрый день GOlka. Что можно сказать — только пожелать Вам удачи, терпения и наконец-таки ЗА СВОИ ДЕНЬГИ получить нужную Вам услугу. Удачи Вам
+
0
SkyLo
SkyLo
17 серпня 2012, 23:47
#
Розумієте одна і та ж система переказів може називатись по-різному в різних странах -в Італії по одному в Україні -Софт, в Росії -Контакт. І все це одна і та ж система переказів. Касир міг не знати — так як таких країн багато. Якщо ви не знаєте як називається ваша система переказу в Україні — попросіть співробітників подивитись в усіх системах переказів — я ще не разу не бачила щоб касир або інший співробітник банку відмовив -він може не сказати суму, скільки прийшло (так як ви повинні це знати), однак сказати в якій системі він щось найшов він скаже — заповнюйте квитанцію, надайте паспорт та отримайте переказ.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Укрсоцбанк 💰 / Відгуки про Укрсоцбанку 📝 / Банк НЕ виконує своїх зобов"язань по виплаті переказів!!!