Скотское отношение Укрсоцбанка (Альфабанка) к своим клиентам
Починаючи з 08.2018 року відбувалося систематичне зняття коштів, як вияснилося пізніше за неактивний рахунок. 09.2018-01.2019 по 50,00 грн щомісяця, потім по 1000,00 до повного вичерпання коштів. (виписка додається)
СМС банкінг активний і оплата за нього здійснювалася щомісяця. Жодних оповіщень щодо зміни тарифів, умов користування та обслуговування картки не приходило, інформації щодо утримання коштів також.
На сайті відсутня інформація щодо змін умов обслуговування зарплатної картки. Після звернення безпосередньо до консультанта банку ( Тофімчук В.І.) по вул. Бориспільська 2а, тривалого та активного пошуку ним інформації на офіційному сайті оповіщення щодо змін термінів та суми оплат, таких не було знайдено і показано. Лише пізніше надруковано безлику таблицю без дат, підписів, печаток ( що не можна взагалі вважати за документ) з загальними тарифами для фіз.осіб. Мій картковий рахунок є зарплатним, що апріорі має відмінності. Для зарплатного проекту жодних документів так і не було надано. В розділі новин на сайті також жодної інформації. Тому утримання коштів відбулося без ЖОДНОГО сповіщення клієнта (а саме мене) є НЕЗАКОННИМИ і не підпорядковуються пунктам договору.
Звертаюся до вас з вимогою повернути незаконно утримані кошти з картки у розмірі 3062,25 грн, утриманих з картки, окрім плати за «безтолковий», «непотрібний» та «не ефективний» смс-банкінг
Наразі знаходжуся в декретній відпустці маючи неповнолітню дитину, отримуючи лише виплати по догляду за дитиною. Утриманні банком кошти з рахунку є вкрай потрібними і життєво необхідними.
27.02.2019 мною був залишений запит в НБУ № Т-135140/1/3889 щодо розгляду і вирішення данного питання. (скріншот додається)
27.02.2019 написане письмову звернення у відділенні банку по вул.Бориспільська 2а