Відгук про Печерське відділення у м. Київ.
Сделайте пару жалоб на конкретное отделение на их горячую службу. У меня после 3 или 4 заявления позвонил человек. представился начальницей отделения Печерского и пригласила прийти в удобное мне время, чтоб решить вопрос. Действительно, всё решили и исправили за счёт банка без дополнительных трат с моей стороны.
Но это тоже было в прошлом году. Сейчас, слава Богу, попрощался с ними (навсегда, надеюсь… а то они комиссии и долги умеют придумывать через года 2)
У мене вже немає жалоб. Сьогодні заходив в дане відділення закрити карточку то відношення помітно покращилось. Думаю, не лише клієнтам, а й співробітникам банку буде приємніше коли всі ведуть себе культурно.
На жаль, завдяки таким негативним враженням, надалі бути клієнтом цього банку бажання не маю.
Раджу як мінімум провести співбесіду з співробітником відділення, що на вулиці Хрещатик, 8 — Скрипець Вікторією — ніколи мені ще так різко і по хамськи у Банках не відповідали як вона. Заодно вважаю за необхідне також провести співбесіду з начальником цього відділення, так як загальне відношення до клієнта не просто негативне, а жахливе.