Мінфін - Курси валют України

Встановити

Новини Укрсиббанку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
3 липня 2020
1 липня 2020
Зміна тарифів в обслуговуванні рахунків з 01.08.2020

З 1 серпня 2020 Ukrsibbank BNP Paribas Group змінює ставки за накопичувальними рахунками для нових та існуючих клієнтів Банку, які користуються пакетними пропозиції All inclusive, в тому числі в рамках зарплатних проектів, а саме: Рівень пакетної пропозиції Відсоток за накопичувальним рахунком до 01.08.2020 Відсоток за накопичувальним рахунком з 01.08.2020 Start 1% 0,5% All Inclusive 2% 1% All Inclusive Ultra 3% 1,5% All Inclusive De Luxe і Black Edition 4% 2% Le Grand / Elite (поза ЗКП) залишок < 1 MAUH 4% 2,5% залишок 1-5 MAUH 4,5% 3% залишок >5 MAUH 5% 4% Le Grand / Elite (в рамках ЗКП) залишок< 1 MAUH 4,5% 2,5% залишок 1-5 MAUH 5% 3% залишок >5 MAUH 5,5% 4% Platinum залишок < 1 MAUH 4,5% 2,5% залишок 1-5 MAUH 5% 3% залишок >5 MAUH 5,5% 4% Також з 1 серпня 2020 Ukrsibbank BNP Paribas Group змінює процентні ставки за строковими депозитами для нових та діючих клієнтів Банку — фізичних осіб і для клієнтів Personal Banking.

26 червня 2020
25 червня 2020
24 червня 2020
19 червня 2020
Ukrsibbank святкує свій день народження — 30 років

18 червня Ukrsibbank BNP Paribas Group провів святкову онлайн трансляцію з участю топ-менеджменту банку та відзначив 30 років успішного розвитку разом зі своїми партнерами, клієнтами та співробітниками.

18 червня 2020
16 червня 2020
Ваш персональний менеджер на зв’язку у чаті Ukrsib online

Ukrsibbank BNP Paribas Group надає віддалений банківський сервіс Premium клієнтам для здійснення операцій без фізичного відвідування відділень та допомагає у зручний спосіб отримати консультацію чи допомогу свого персонального менеджера у захищеному чаті онлайн платформи Ukrsib online.

За результатами діяльності за січень-квітень цього року найстійкішим виявився Райффайзен Банк Аваль, а першу п’ятірку найбільш стабільних банків повністю зайняли фінустанови з іноземним капіталом.
У п'ятірку найбільш стійких банків не потрапила жодна фінустанова з українським капіталом — рейтинг «Мінфіну»

За результатами діяльності за січень-квітень цього року найстійкішим виявився Райффайзен Банк Аваль, а першу п’ятірку найбільш стабільних банків повністю зайняли фінустанови з іноземним капіталом.

12 червня 2020
Відкривайте бізнес-рахунок онлайн: Ukrsibbank дарує рік безкоштовного обслуговування для клієнтів СМБ

Ukrsibbank BNP Paribas Group пропонує для нових клієнтів банку – юридичних осіб ринку середнього та малого бізнесу – відкрити поточний рахунок у гривні на вигідних умовах та отримати 12 місяців безкоштовного обслуговування*.

10 червня 2020
5 червня 2020
4 червня 2020
Ukrsibbank підтримав «Жіночий клуб» Європейської Бізнес Асоціації

Ukrsibbank BNP Paribas Group як партнер «Жіночого клубу» Європейської Бізнес Асоціації запрошує своїх клієнтів — жінок, які прагнуть до розвитку і нових ідей, на серію онлайн зустрічей «Відповідальне лідерство», які будуть проходити в червні і липні.

«Валютна гавань» для юридичних осіб Одеси: виняткові умови новим клієнтам від Ukrsibbank

Ukrsibbank BNP Paribas Group пропонує юридичним особам (експортерам та імпортерам) — новим клієнтам середнього та малого бізнесу в Одесі та Одеській області скористатися акційним тарифом і отримати 0,15% при купівлі, продажу та обміну євро та доларів США (від суми у гривні).

3 червня 2020
2 червня 2020
Подарунки за онлайн розрахунки в Ukrsib online

Ukrsibbank BNP Paribas Group за результатами довгострокової акції «Подарунки постійним користувачам від Ukrsib online розіграв кешбек по 1000 грн і визначив 100 переможців серед тих, хто активно користувався онлайн-банкінгом протягом трьох місяців: лютого, березня, квітня.

1 червня 2020
Ukrsibbank та ще п'ять банків першими приєдналися до Ліга.money — унікальної платформи порівняння споживчих кредитів

Ukrsibbank BNP Paribas Group та ще п'ять банків: АТ ОТП Банк, АТ «Таскомбанк, ПАТ КБ» Акордбанк, АТ Райффайзен банк Аваль і АТ Правекс Банк підписали договору про приєднання до платформи ЛІГА.

Співпраця приватних виконавців з Ukrsibbank

Ukrsibbank BNP Paribas Group почав роботу з приватними виконавцями, після чого збільшилася кількість виконаних судових рішень і відсоток виконання збільшується щодня.

28 травня 2020
Онлайн онбординг для нових клієнтів Ukrsibbank

У травні Ukrsibbank BNP Paribas Group запропонував потенційним клієнтам можливість відкрити банківський рахунок онлайн через інтернет-платформу Ukrsib online та отримати платіжну картку — New card з кэшбеком 5% за покупки в Інтернет.

27 травня 2020
«Машина часу»: акція від Ukrsibbank для купівлі та продажу валюти за кращим курсом НБУ за три дні

Більш ніж 1,2 мільйона гривень Ukrsibbank BNP Paribas Group повернув за 4 місяці цього року існуючим та новим клієнтам — юридичним особам — експортерам та імпортерам ринку середнього і малого бізнесу учасникам акції «Машина часу», які скористалися пропозицією наприкінці 2019 року і взяли участь у діючій акції 2020 року.

26 травня 2020
25 травня 2020
Finteens: в Україні з'явиться нова гра з фінансової самостійності для батьків та підлітків

20 травня 2020, Київ — CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» спільно з Ukrsibbank BNP Paribas Group провели фінал конкурсу «FinTeens: Покоління фінансово незалежних» для підвищення рівня фінансової самостійності підлітків.

22 травня 2020
19 травня 2020
Нові умови стали акселератором всіх програм

Банківська сфера як критична галузь підлягає держрегулюванню і до неї є певні вимоги: до якості обслуговування, обов'язкової наявності відкритих відділень під час карантину, доступних фінансових сервісів для клієнтів.

18 травня 2020
15 травня 2020
14 травня 2020
13 травня 2020
BNP Paribas прискорює строки припинення обслуговування компаній, що використовують вугілля

BNP Paribas — основний акціонер Ukrsibbank — поширює на всі країни Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР) мету припинити використання вугілля для вироблення електроенергії до кінця 2030 Група продовжить зобов'язання найближчим часом припинити відносини з будь-яким клієнтом, який розробляє нові виробничі потужності на вугіллі BNP Paribas більше не буде приймати нових клієнтів з часткою доходу від вугілля більше 25% Реалізація цієї політики призведе до скорочення приблизно на половину кількості корпоративних клієнтів BNP Paribas, які використовують вугілля для приватного виробництва електроенергії З 2011 року BNP Paribas послідовно посилює критерії фінансування діяльності, пов'язаної з вугіллям, особливо для виробництва електроенергії з використанням вугілля.

12 травня 2020
8 травня 2020
BNP Paribas — номер 1 у рейтингу Shareaction 2020 — європейський банк з управління кліматичними ризиками та можливостями

26 квітня британська неурядова організація ShareAction опублікувала результати дослідження «Банківська справа з низьковуглецевим майбутнім» в 2020 році, в якому проаналізовано як 20 найбільших європейських банків керують ризиками і можливостями, пов'язаними зі зміною клімату.

7 травня 2020
Ukrsibbank — відмовляється від використання одноразових предметів з пластику

Ukrsibbank як частина глобальної групи BNP Paribas запустив екологічну програму «Зелена компанія для співробітників» для створення еко-дружнього середовища та скорочення прямого впливу на навколишнє середовище.

5 травня 2020
Нова комісія у карткових пакетах: щомісячна комісія за розрахунково-касове обслуговування рахунків у євро

Враховуючи потреби своїх клієнтів в умовах економічної ситуації, що склалася в країні і в усьому світі, Ukrsibbank BNP Paribas Group відмінив у квітні 2020 року нарахування нової комісії за розрахунково-касове обслуговування рахунків в євро і вводить її з 1 червня 2020 року — щомісячну комісію за розрахунково-касове обслуговування рахунків у євро.

Курс валют в Укрсиббанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.65 45.65
USD 41.05 41.75
Всі курси банку

Курс валют в Укрсиббанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.65 45.65
USD 41.05 41.75
Всі курси банку