Обслуговування некомпетентне

Зіштовхнувся з цим жахом. Єдина зарплатна карта. Зняли арешт по постанові виконавця ще 10.08 а до цих пір не оновили баланс. Тиждень голову морочили, що постанова не надійшла, хоча це повна дич. Постанова в асвп як і іншим банкам, які розблокували за 10 хв, надходить миттєво. Почав звонити на гарячу лінію. Всі оператори відповідають різне. На тому тижні всі казали різне, але в основному 1−3 дні. Сьогодні ж було сказано, що оновлення балансу займе 30 робочих діб, а це півтора місяці, але навіть якщо 30 діб просто то це просто в голові не вкладається. Відповідь одна ми працюємо. Я за вас радий безмежно. Якби я так працював вилетів би як пробка з роботи. Це єдина карта ще і заробітна. Єдине джерело доходу — робота. Я маю чекати місяцями свої кошти і майбутні надходження??? а жити за що? таскомбанк який тяжко працює мені не підкаже??? Якщо хтось відповість на це повідомлення то відповідь буде теж з розряду ми налаштовуємо, ми працюємо. У відділеннях теж сидять некомпетентні люди.
Таскомбанк

Нам щиро прикро, що вирішення питання щодо зняття арешту та доступу до коштів супроводжувалося для Вас тривалим очікуванням і суперечливою інформацією від різних каналів підтримки. Особливо розуміємо Ваше обурення, враховуючи, що йдеться про зарплатну картку та кошти, необхідні для повсякденних потреб.

Перепрошуємо за те, що Ви не отримали чіткого та узгодженого пояснення щодо строків опрацювання постанови та оновлення інформації за рахунком.

Бачимо, що ваше питання вже вирішене.

Перепрошуємо за завдані незручності та дякуємо за детальний зворотний зв’язок. Ваші зауваження щодо комунікації та роботи каналів підтримки передамо відповідальним командам для врахування.

Коментарі