Проблема вирішена
Halyna Ustich
Хочу попередити всіх про протиправні дії АТ «ТАСКОМБАНК» щодо утримання особистих коштів клієнтів. 17.06.2026 року банк офіційно прийняв у роботу моє заяву про розірвання ділових відносин за номером № У-3470. У заяві були чітко вказані повні реквізити рахунку (IBAN) в АТ КБ «ПриватБанк» для перерахування залишку моїх особистих коштів у розмірі 9 143,00 грн. 26.06.2026 року о 16:54 моя картка з усім залишком (9143 грн) просто ЗНИКЛА з мобільного додатку TAS2U. Тобто банк технічно списав мої гроші на свій внутрішній рахунок. Станом на 29.06.2026 кошти до ПриватБанку не надійшли. Сьогодні у чаті підтримки банк офіційно визнав, що гроші вони НЕ перерахували. Замість цього вони почали вимагати від мене надіслати нові фото документів, СЕЛФІ з паспортом або особисто приїхати у відділення! Наголошую, що ділові відносини вже РОЗІРВАНІ, а картка видалена. Згідно зі ст. 64 Закону України «Про банки і банківську діяльність», у разі відмови від обслуговування банк зобов’язаний НЕГАЙНО перерахувати залишок коштів на вказані реквізити без жодних додаткових умов чи повторних верифікацій. Дві скарги до НБУ вже направлено. Вимагаю від керівництва ТАСКОМБАНКУ негайно повернути мої 9143 грн на мій рахунок в ПриватБанку!

29 червня 2026, 13:59
Смотри только могут вернуть за -30% от всей суммы этот гнилой банчишка прописал такое в правилах рко
Василь Каськів
Василь Каськів
29 червня 2026, 15:50
Сума до повернення 6400.1 грн
30 червня 2026, 7:59
Станом на ранок вівторка (30.06) гроші на мій IBAN у ПриватБанк НЕ НАДХОДИЛИ! Статус «Проблема вирішена» на сайті відображається некоректно. Банк повністю видалив мої картки з додатку, селфі надіслані, але мої 9143 грн досі заблоковані на транзитному рахунку Таскомбанку. Питання Н Е вирішене!
30 червня 2026, 10:09
Есть люди вернувшие 30% + 5к морального ущерба

либо дело в реестре судов 337/4657/25
30 червня 2026, 10:19
29.06 в 15:47 банк удалил из приложения мою вторую карту (на 45 копеек) сразу после того, как узнал о второй жалобе в НБУ. Селфи, которое они требовали, я отправила им на почту. Денег нет. Банк просто мстит за жалобы и продолжает незаконно крутить мои 9143 грн

Курс валют в Таскомбанку

Курс валют в Таскомбанку

Головна / Банки України 🏦 / Таскомбанк 💰 / Відгуки про Таскомбанку 📝 / ТАСКОМБАНК незаконно утримує мої кошти (9143 грн) після закриття картки та вимагає селфі (справа № У-3470)