****

Archi16 25 лютого 2026, 11:54
Роздають контактні дані своїх клієнтів шахраям, і потім вимагають кошти які були зняті тими ж шахраями!!! багатодітну матір розвели на 35тис і нарахували процентів ще на 60тис!!!
Таскомбанк
25 лютого 2026, 13:58
Добрий день. Нам шкода, що ви опинилися в такій ситуації. Згідно з положеннями законодавства про банківську таємницю, банк не має права розголошувати дані своїх клієнтів. Однак, на жаль, ми не маємо доступу до ваших даних для перевірки інформації. Просимо звернутися до нашого контакт-центру, де ми зможемо здійснити перевірку та вжити необхідних заходів для вирішення вашого питання: 0 800 503 580 або 044 393 25 90.

25 лютого 2026, 14:15
Ви вже і так наробили, це трапилось ще 4роки тому, і вам все пояснювали вже тисячу раз але вам все рівно, подали в суд, а наш суд як завжди приймає сторону тільки банку і ніхто навіть не хоче слухати, ми подавали заяву і в поліцію але все без змін і тепер ви вимагаєте з багатодітної матері кошти які вона не використовувала!!!
25 лютого 2026, 16:34
А встречный иск подавали?
26 лютого 2026, 14:28
Ні, не подавали, це як на банк можна подавати?
26 лютого 2026, 15:01
Если я правильно понял, то украли с кредитной карты деньги. Было подано заявление в полицию. Потом банк подал в суд о принудительном списании долга. Никакого встречного иска о несогласием с долгом не было. Для суда это типичный суд о том , что ты взял кредит и не хочешь добровольно решать вопрос

Курс валют в Таскомбанку

Курс валют в Таскомбанку