Объяснительная

Із банком давно співпрацював. Банк — міцний середнячок. Обслуговування у банку завжди було на пристойному рівні. Зіткнувся з тим, що при розміщенні на депозит суми більшої, ніж в анкеті, банк зажадав декларацію про доходи нібито на вимогу НБУ. Це можна пояснити. Проблем — немає. Але банк вимагає писати ще пояснювальну. Це — обурливо. Я що — нашкодивший школяр, чи я вчинив якісь кримінальні чи цивільні правопорушення? Банк не знає, як із клієнтами потрібно спілкуватися?
Таскомбанк
Добрий день. Шановний клієнте, дякуємо за ваш відгук. Приносимо вибачення за незручності. Вимога подання декларації про доходи є частиною регуляторних норм, що встановлені НБУ для забезпечення фінансової безпеки. Щодо пояснювальної записки — це стандартна процедура, яка допомагає нам забезпечити точність інформації та уникнути будь-яких непорозумінь. Ми розуміємо Ваше обурення і прагнемо до того, щоб комунікація з клієнтами була зручною та прозорою. Ваші зауваження будуть враховані для покращення сервісу.

Otass
Otass
16 лютого 2026, 9:22
«Прагнемо до того, щоб комунікація з клієнтами була зручною та прозорою». Для такої комунікації є телефон або електронна пошта. Першого дня після отримання повідомлення від банку пішов у відділення та надав документи та написав пояснювальну. Минуло 10 днів і банк надіслав друге повідомлення з обмеженням p2p, яким я в банку не користуюся і погрозами подальших обмежень. Причиною в повідомленні називають те, що банк не одержав від мене документів. Зателефонував на гарячу лінію та зареєстрував звернення з цього приводу CCJ-948. Реакції, як і раніше, немає. Або банку клієнти не потрібні або повністю у банку провалено комунікації з клієнтами та між підрозділами.

Курс валют в Таскомбанку

Курс валют в Таскомбанку