Банк жах!

Проблема вирішена
Kristina9630 1 вересня 2025, 14:55
Відділення за адресою: Київ, вул. Велика Васильківська, 62
Зняли 150 грн і сказали, що якщо у льготному періоді борг на картці більше 50 грн, то комісія 150 грн. Ви це чули))). Захотіла закрити картку, а вони кажуть що я ще винна їм 150 грн і її закрити не можна, бо залишиться рахунок і там будуть все одно знімати ці 150 грн.
Біжить від цього банку, фу!
Шахраї і більше я нічого не можу сказати. В мене ще не було такого жахливого досвіду з банками. Жалкую, що звʼязалась, хоча мене попереджали. Думаю, що ці шахраї довго не будуть працювати, там обманюючи людей. Нехай ті 150 грн приклеють собі на лоба.
Таскомбанк
11 вересня 2025, 10:54
Згідно з умовами обслуговування, комісія за користування рахунком може нараховуватись, навіть якщо рух коштів відсутній. За картковими рахунками комісія не стягується у «мінус» в разі відсутньої доступної суми для списання — у разі відсутності коштів рахунок блокується до моменту надходження суми, достатньої для її сплати.
У тарифах також передбачена можливість безкоштовного обслуговування за певних умов. Для уточнення деталей саме по вашому рахунку та перевірки факту надсилання повідомлення щодо змін тарифів рекомендуємо звернутися до контакт-центру у: 044 393 25 90, 0 800 503 580.
Дякуємо за зворотний зв’язок.

Barsikk
Barsikk
1 вересня 2025, 16:45
Так у них в условиях это написано про 150грн. И всех заранее предупреждали.
1954 P
1954 P
1 вересня 2025, 17:12
Так не всі слідкують за змінами у тарифах. А потім невдоволені.
Vipclient07
Vipclient07
28 вересня 2025, 22:38
Банк паскудно вчинив із клієнтами, адже важливі зміни мав повідомляти через SMS або Viber. Натомість повідомлення надійшло лише в застосунку. Якщо клієнт користується кількома банками і цей банк для нього не основний, він може певний час не заходити в додаток. Тоді звідки йому знати про зміни тарифів? До того ж самі працівники банку визнають, що з клієнтами повелися дуже паскудно!

Курс валют в Таскомбанку

Курс валют в Таскомбанку