Типове здирництво під виглядом «комісій за обслуговування»

Luckyurij 7 серпня 2025, 11:31
НІКОМУ не раджу зв’язуватись із цією типу «фінансовою установою» під гордою назвою БАНК!!😡 Від банку там одна назва, на мільйонне місто таке як Одеса — всього декілька відділень, АБСОЛЮТНО нелояльне ставлення до своїх клієнтів, без урахучання тих обставин у яких ми усі зараз живемо, введення якихось нових диких комісій, аби тільки зірвати побільше з тих жертв які себе вважають «клієнтами»! Мобільний застосунок цього «банку» — ПРОСТО ВІДСТІЙ! У порівнянні з іншими Банками — це як примітивний кнопковий телефон упорівнянні з сучасними смартфонами! Тарифи — наче у ломбарді! Колись мене «на автоматі» перевели на обслуговування жо цього недобанку (бо я більше 10 років був клієнтом Банку який свого часу був поглинутий структурою«тас"), тепер жалкую що одразу не розірвав з ними будь-які відносини! Ще раз: НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ зв’язуватись із цією гнилою структурою — будете собі мати головну болячку!
Таскомбанк
14 серпня 2025, 9:38
Шкода, що у вас склалося таке враження. Банк дійсно переглядає умови обслуговування відповідно до ринкових змін і нормативних вимог. У тарифах передбачено можливість безкоштовного обслуговування рахунку — для уточнення деталей саме щодо вашого рахунку рекомендуємо звернутися до контакт-центру.
Щодо мобільного застосунку — працюємо над його вдосконаленням, щоб зробити користування зручнішим. Якщо у вас є конкретні побажання до функціоналу — будемо раді їх почути. Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.

natashaGra
natashaGra
14 серпня 2025, 22:02
Написан представителем самый обычный копипаст. Предложения по улучшению вашего приложегия в каждом отзыве. Вы их читаете? Наверное нет. Так для галочки копипастите

Курс валют в Таскомбанку

Курс валют в Таскомбанку

Головна / Банки України 🏦 / Таскомбанк 💰 / Відгуки про Таскомбанку 📝 / Типове здирництво під виглядом «комісій за обслуговування»