Таскомбанк змінює тарифи
Курс валют в Таскомбанку
Я буду змушений платити по 150 гривен за рахунок є декілька умов щоб не платити це: торговий оборот 5000, або 20000 на поточному рахунку. Наявність депозитів ніяк не впливає на тарифну політику банку. І якщо по шривневій картці я ще теоретично зможу зробити торговий оборот, то як це зробити по валютній картці??? А морозити кошти на картках я вважаю не правильним. Закрити рахунки теж деякий час не може тому що до них прив’язані строкові депозити, що буду робити не знаю.
Не доброчесний банк. Змінює правила гри підчас гри
Однією з умов, що звільняє від сплати комісії, є наявність діючого строкового депозиту зі строком від 3 місяців.
Шкодуємо, якщо під час звернення до служби підтримки Ви не отримали повної інформації — це питання передано для додаткового опрацювання і вдосконалення клієнтського сервісу.
Щоб надати точну відповідь стосовно саме Ваших карток і рахунків, рекомендуємо звернутися до контакт-центру, у відділення або в особисті повідомлення. Ми обов’язково перевіримо деталі і надамо персональне роз’яснення.
Дякуємо за звернення. Ваші коментарі допомагають нам покращувати обслуговування.